UEFA Champions League: Barcelona vs Liverpool

Finala din semifinale. Două dintre cele mai puternice echipe ale Europei se vor înfrunta astăzi în manşa tur a semifinalelor începând cu ora 22:00 pe Camp Nou. Ne aşteptăm la un meci foarte spectaculos deoarece amele formaţii au jucători de mare valoare şi care sunt într-o formă foarte ună. Rezultatul acestei duble manşe este foarte greu de anticipat deoarece ambele echipe au şanse la caificare. În UEFA Champions League cele două formaţii nu s-au mai întâlnit de 12 ani. Cele două adversare de astăzi sunt favorite la marele trofeu al Ligii Campionilor în acest sezon. Pariază alături de noi şi câştigă cu biletul zilei.

Lupta pentru calificare în Barcelona vs Liverpool

Barcelona porneşte ca favorită în acest meci deoarece va beneficia de avantajul terenului propriu. Mizăm  pe faptul că Messi şi compania vor fi foarte motivaţi pentru a câştiga trofeul deoarece nu au mai făcut-o de mult timp. La sfârşitul săptămânii Barca şi-a asigurat titlul în Primera Division în urma victoriei contra celor de la Levante.Coutinho şi Suarez îşi vor înfrunta fosta echipă deoarece ei au fost transferaţi de la Liverpool. Barcelona nu a mai pierdut de 22 de partide ceea ce ne arată că sunt într-o formă de zile mari. Pentru acest meci Valverde va avea întrg lotul la dispoziţie şi sigur nu va lipsi nici un jucător important. Mergi pe biletul zilei oferit de noi.

Liverpool îşi doreşte trofeul după ce anul trecut au pierdut finala în faţa celor de la Real Madrid. Cormoranii sunt şi în lupta pentru titlu în Premier League unde sunt la un singur punct în spatele celor de la Manchester City. În ultimele 10 meciuri oaspeţii partidei de astăzi au înregistrat tot atâtea victorii ceea ce ne arată forma extraordinară. Pentru a ajunge în această fază a competiţiei elevii lui Jurgen Klopp au eliminat în acest an pe Bayern Munchen şi pe FC Porto. Barcelona vs Liverpool este un meci foarte important. Chiar dacă este doar meciul tur, acest meci poate fi decisiv. Pentru această seară noi vom merge pe o victorie a celor de la Barcelona. Cota de 1.90 pe care o au pentru un succes credem că este una foarte avantajoasă şi mertă să pariem pe ea. Ne aşteptăm la un fotbal bazat pe ofensivă astfel că vom paria şi pe numărul de cornere. Peste 9,5 cornere la o cotă de 1.80 pare a fi un pariu ce are şanse mari să fie câştigător. Pariază cu noi zi de zi.