UEFA Champions League: Barcelona vs Inter

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Barcelona - Inter
1
1.55
X
4.55
2
6.25

Capul de afiș al acestei seri din UEFA Champions Legaue va avea loc pe Camp Nou și va fi derby-ul grupei B. Barcelona vs Inter se vor lupta pentru prima poziție a clasamentului. Din această grupă mai fac parte Tottenham și PSV. Cele două formații nu s-au mai întâlnit într-un meci direct din anul 2010 când Inter avea să se califice și apoi să câștige marele trofeu. Acest meci poate fi privit și ca o revanșă pentru catalani. Ne așteptăm la un meci deosebit de spectaculos deoarece în componența ambelor echipe se află jucători foarte valoroși. Cei mai buni tipseri ne oferă cele mai bune pronosticuri.

Derby-ul serii între Barcelona vs Inter

Barcelona pornește din postura de favorită. Valverde nu se va putea baza pe Leo Messi care este accidentat alături de Umtiti Vermaelen. Acest meci poate fi privit și ca un test pentru Barca pentru a vedea cum evoluează fără Messi. În ultimele trei meciuri ale catalanilor, Messi a reușit să marcheze astfel că este aproape sigur că Barca va resimți lipsa lui. Argentinianul are brațul fracturat și va lipsi o perioade de timp. În această grupă gazdele partidei de astăzi au marcat de opt ori și au primit doar două goluri. Astăzi ne așteptăm să aibă un meci foarte dificil. Alege să pariezi pe cele mai bune ponturi ale celor mai buni tipseri.

Inter poate profita de absența lui Messi și să obțină un rezultat important. Nerrazurri au obținut șapte victorii în ultimele șapte meciuri disputate în toate competițiile. Ei vor putea profita de defensiva cu probleme a Barcei. Inter are un moral foarte bun deoarece în ultima etapă din Serie A au învins pe AC Milan.Gagliardini și nainggolan sunt absenții oaspeților partidei de astăzi. Mauro Icardi este într-o formă excelentă și poate să înscrie astăzi.

Fără Messi, Barcelona pare a nu mai fi o echipă de extratereștrii. Meciul dintre Barcelona vs Inter ne va aduce și alte pronosticuri câștigătoare. Vom miza că ambele echipe vor reuși să înscrie cel puțin un gol. Acest pronostic ne va aduce o cotă de 1.60, având șanse destul de mari să fie realizabil. La finalul celor 90 de minute vom alege să riscăm și să mizăm pe u egal sau o victorie a Interului. Astfel un X2 ne va aduce o cotă de 2.60. Ne așteptăm de la acest meci să fie un spectacol foarte frumos. Pariază și câștoigă alături de echipa noastră.