UEFA Champions League: Atletico Madrid vs Juventus

Capul de afiș al optimilor de finală va avea loc în această seară. Partida pe care or fi toate reflectoarele este duelul dintre Atletico Madrid vs Juventus. Echipa ce se va califica din această dublă manșă, poate fi considerată una dintre faoritele la marele trofeu. Cele două formații s-au întâlnit acum aproximati 4 sezoane în faza grupelor și s-aînregistart un 0-0 și o victorie a celor de la Atletico. Ambele echipepractică un fotbal asemănător ca stil iar această dublă este considerată de multălume drept o ciocnire a titanilor.Citește zi de zi pe Beturi.ro cele mai bune pronosticuri fotbal.

Joc tactic Atletico Madrid vs Juventus

Atletico Madrid poate profita de faptul că va evolua în fața propriilor fani. Elevii lui Simeone au ajuns în această fază a competiției după ce au încheiat grupa din care au mai făcut parte Dortmund,Brugges și Monaco pe poziția a doua. Diego Costa, Hernandez și Koke nu vor putea evolua astăzi ceea ce reprezintă trei absențe foarte importante. Atletico vine după un succes pe terenul celor de la Rayo,victorie ce a pus capăt unei serii de 2 înfrângeri. În La Liga, gazdele partidei de astăzi sunt  pe poziția a doua dar la o distanță destul de mare de Barcelona. Pronosticuri fotbal poți găsi oriunde dar cele câștigătoare sunt pe Beturi.ro.

Juventus poate fi văzută ca și favorită la calificare. Astăzi pe bianconeri îi va aștepta un meci foarte dificil. Jocul de astăzi reprezintă și întoarcerea lui Cristiano Ronaldo în orașul în care a cunoscut cel mai mari succese din carieră. În ultimele trei meciuri disputate în toate competițiile cei de la Juve au marcat de fiecare dată câte trei goluri. Pentru oaspeții partidei de astăzi singurul indisponibil va fi Cuadrado,dar Allegri va putea termite un prim 11 foarte bun. Așteptăm din nou o evoluție de zile mari din partea lui Cristiano Ronaldo.

Atletico Madrid vs Juventus este un meci ce putea fi o finală. Rezultatul la finalul celor 90 de minute o să fie foarte dificil de anticipat. Totuși putem paria pe o calificare a oaspților de astăzi la o cotă de 1.60. Astăzi putem paria că jucătorii celor două echipe se vor faulta de multe ori. Peste 27,5 faultuei ne aduc o cotă de 1.80. Un alt pariu foarte avantajos este cel conform căruia se vor arăta multe cartonașe galbene. Peste 3,5 galbene la o cotă de 1.70 este un pariu ce nu tebuie ratat.