UEFA Champions League: AS Roma vs FC Porto

Așteptarea a luat sfârșit. Astăzi vor debuta optimile de finală la UEFA Champions League. Prima zi a optimilor ne aduce partide foarte interesante pentru care noi vă vom oferi câte un pronostic. Primul meci pecare îl găsiți peBeturi.ro este cel dintre AS Roma vs FC Porto. Acest meci se va disputa pe Stadio Olimpico.  Ne așteptăm la o dublă foarte echilibrată, urmând ca totul să se hotărască în returul din Portugalia. Cele două formații s-au întâlnit în 2016 în play-off-ul pentru grupele UEFA Champions League, atunci calificându-se FC Porto cu scorul general de 4-1. Sunt două echipe apropiate de valoare așa că dubla manșă este deschisă oricărui rezultat. Cei mai buni pariori ne vor aduce ponturi câștigătoare.

Lupta la calificare: AS Roma vs FC Porto

AS Roma a ajuns în această fază a competiției după ce a încheiat pe poziția a doua grupa câștigată de Real Madrid și din care au mai făcut parte TSKA Moscova și Viktoria Plzen. În acea grupă au obținut 9 puncte. În Serie A, cei de la Roma par să fi depășit perioada foarte dificilă în care s-au aflat. Ei au ajuns la 6 etape fără înfrângere. Toruși în acest timp au fost eliminați din Cupa Italiei. Olsen, Perotti și Under nu vor putea fi folosiți în meciul de astăzi. Cu pariori de la Beturi.ro o să câștigi la pariuri.

FC Porto are o șansă mare la calificare chiar dacă nu va reuși să învingă astăzi. Portughezii au reușit să câștige grupa din care au mai făcut parte Schalke, Galatasaray și Lokomotiv Moscova. Nu au înregistrat nici o înfrângere în acea grupă.  Chiar dacă oaspeții partidei de astăzi nu au reușit să se impună în ultimele două etape din Portugalia ei tot se află pe prima poziție. Aboubakar și Marega nu vor putea evolua în meciul din această seară pentru portughezi.

AS Roma vs FC Porto se anunță a fi o partidă extrem de disputată. Pariem că ambele echipe vor reuși să marcheze cel puțin un gol. GG ne va aduce o cotă de 1.80. Ținând cont că este prima manșă ne așteptăm să se marcheze peste 2,5 goluri la o cotă de 1.95. Faptul că este un meci din UEFA Champions League ne așteptăm să fie spectacol și ambele echipe să joace ofensiv. Peste 9,5 șuturi pe spațiul porții ne aduce ocotă de 2.00. Pariază alături de noi și o să câștigi.