UEFA Champions League: Ajax vs Juventus

Spectacol la Amsterdam. Ajax a revenit printre cele mai importante echipe Europene şi acum pune probleme granzilor din UEFA Champions League. De la ora 22:00 pe Johan Cruijff Arena, Ajax vs Juventus se vor lupta în manşa tur a sferturilor de finală. Ajax este viitoarea echipă a internaţionalului român Răzvan Marin. Cele două formaţii au câştigat în trecut acest trofeu şi chiar în anul 1996 s-au întâlnit în finală când a câştigat Juventus.  Ambele echipe s-au calificat în această fază a competiţiei după ce au eliminat echipe din Madrid. Forma foarte bună pe care o traversează adversarele de astăzi ne face să sperăm la un meci spectaculos. Cele mai bune cote pariuri sportive sunt doar pe Beturi.ro.

Spectacol în Ajax vs Juventus

Ajax poate spera la o performanţă foarte mare în acest sezon. Totuşi pe lăncieri îi va aştepta un adversar foarte greu. În Olanda Ajax este pe prima poziţie a clasamentului şi a ajuns şi în finala Cupei.  Gazdele partidei de astăzi sunt un adversar foarte puternic pentru orice echipă. Nu trebuie să uităm că în optimile de finală au trecut de Real Madrid. 9 victorii şi o înfrângere e bilanţul olandeziilor în ultimele 10 meciuri disputate în toate competiţiile. Pe site-ul nostru beneficiezi de cele mai bune cote pariuri sportive.

Juventus porneşte din postura de favorită în această dublă dar are nevoie de un rezultat bun în această seară. Fanii bianconeriilor speră ca Ronaldo să poată evolua în partida de astăzi deoarece atunci ar creşte foarte mult şansele lor la calificare. În optimi Juve a trecut de Atletico Madrid după ce i-a învins cu scorul de 3-0 pe teren propriu. În Serie A, oaspeţii partidei de astăzi sunt deja campioni cu 6 runde înainte de finalul sezonului. În ultima etapă din Serie A, Juve a învins pe AC Milan cu scorul de 2-1 astfel că au un moral bun pentru astăzi.

Ajax vs Juventus se anunţă a fi o partidă extrem de interesantă. Rezultatul final va fi foarticipat dar noi vom miza pe un 1X. Acest pariu ne va aduce o cotă de 1.80. Ţinând cont de forma pe care o traversează cele două formaţii ne aşteptăm să vedem goluri în ambele porţi. GG la o cotă de 1.70 pare a fi un pariu ce nu trebuie ratat. Anticipă un joc bazat pe ofensivă în care ambele formaţii vor căuta golul. Pariază cu noi.