UEFA Champions League: Ajax Amsterdam vs Tottenham

După nebunia de aseară din meciul Liverpool vs barcelona ne putem aştepta la orice. Astăzi este programată manşa retur a celei de-a doua semifinale. Ajax vs Tottenham se luptă pentru al doilea loc în finală. Totul va porni de la scorul de 1-0 pentru cei de la Ajax, scor înregistrat la finalul manşei tur. La prima vedere cele două echiep sunt într-o formă de moment total diferită, dar ţinând cont că acest meci este unul decisiv ne putem aştepta la orice rezultat. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.

Totul pentru finală în Ajax Amsterdam vs Tottenham

Ajax Asterdam porneşte ca favorită în această seară, atât la victorie dar şi la calificare. Lăncierii au făcut un seyon foarte bun şi jocul lor impresionează pe tot mai multă lume. În drumul lor către această semifinală au eliminat pe Real Madrid şi Juventus. Gazdele partidei de astăzi au un moral foarte bun după ce în week-end au reuşit să câştige Cupa Olandei cu scorul de 4-0 în faţa celor de la Willen II. Ten Hag nu va avea nici un jucător important indisponibil pentru meciul din această seară. Pariază şi câştigă alături de noi cu biletul zilei de pe Beturi.ro.

Tottenham va ave aun meci de totul sau nimic. Hotspur este obligată să învingă în această seară. Oaspeţii partidei de astăzi sunt într-o formă de moment foarte slabă. În ultimele 6 meciuri disputate au suferit 5 înfrângeri. În ultimele 5 partidei disputate de cei de la Tottenham s-a marcat un singur gol. Acest lucru ne arată că formaţia lui Pochettino joacă un fotbal bazat pe defensivă. Harry Kane este în continuare indisponibil pentru oaspeţi dar un plu seste revenirea lui Son care a lipsit şi în meciul tur.

Ajax vs Tottenham este un meci foarte important în care cele două formaţii vor da tot ce au mai bun. La o cotă de 1.30 vom paria pe o calificare a celor de la Ajax. În opinia noastră olandezii sunt mari favoriţi să se califice. La cum au jucat cele două formaţii ar trebui să câştige Ajax şi meciul de astăzi. Astfel că pentru o cotă de 2.28 putem miza pe o victorie a lăncierilor şi în partida din această seară. Anticipăm un meci în care ambele formaţii vor încerca să joace foarte ofensiv. Putem paria la o cotă de 1.80 pe faptul că se vor executa peste 9,5 cornere.