UEFA Champions League: Borussia Dortmund vs Tottenham

În această seară vom cunoaşte primele echipe calificate în sferturile de finală ale UEFA Champions League. Unul dintre cele două meciuri ce vor avea loc în această seară este cel dintre Borussia Dortmund vs Tottenham. Acest meci are o favorită clară la calificare după rezultatul meciului tur. Acel meci s-a încheiat cu scorul de 3-0 în favoarea engleziilor. Putem spune că Dortmund are nevoie de o minune pentru a reuşi să se califice. Totuşi ei vor dori să îşi arate adevărata valoare în acest meci chiar dacă nu vor reuşi să se califice.  Cele mai bune pronosticuri fotbal sunt zi de zi pe site-ul Beturi.ro.

Spectacol în Borussia Dortmund vs Tottenham

Borussia Dortmund îşi doreşte să obţină un rezultat pozitiv pentru a spăla din ruşinea meciului tur. Gazdele partidei de astăzi sunt într-o scădere de formă în această perioadă. În ultimele 7 meciuri disputate în toate competiţiile au reuşit să câştige doar un joc ceea ce este foarte puţin. În această perioadă au pierdut şi prima poziţie în Bundesliga. Piszczek şi Pulisic nu vor putea fi folosiţi în partida din această seară. Un gol rapid al celor de la Dortmund poate aprinde speranţele în tabăra gazdelor. Pariază cu pronosticuri fotbal de pe site-ul nostru.

Tottenham este ca şi calificată în sferturile de finală. Toate cele trei goluri ale engleziilor au venit în cea de-a doua repriză. După meciul tur nu au mai obţinut nici un succes. În ultimele trei etape din Premier League au reuşit să obţină un singur punct. Ţinând cont de faptul că au ieşit din lupta pentru titlu în Premier League, Tottenham se va putea concentra asupra acestei competiţii. Nu ne aşteptăm ca oaspeţii partidei de astăzi să joace foarte deschis în condiţiile în care au un avantaj aşa de mare. Ei pot lovi în orice moment pe contraatac.

Borussia Dortmund vs Tottenham se anunţă un meci foarte spectaculos. GG-ul ne va aduce o cotă de 1.60 care în opinia noastră are mari şanse de a fi câştigătoare. Ne aşteptăm ca Dortmund să încerce să atace tot meciul astfel că o victorie a lor la o cotă de 2.02  ne poate duce spre câştig. Ceel două formaţii s-au întânit în ultimii ani de 5 ori. În toate aceste meciuri s-au marcat cel puţin trei goluri, iar astăzi ne aşteptăm să se întâmple acelaşi lucru. Mergi pe mâna noastră în fiecare zi şi o să reuşeşti să câştigi.