Tipuri de pariuri la Fortuna Pariuri Sportive

Deși a intrat relativ recent pe piața din România, la nivel european Fortuna Pariuri Sportive se bucură de succesul a 25 de ani de experiență, fiind lansată la Praga în anul 1990. A fost printre primele case de pariuri sportive online din Cehia, Polonia și Slovacia, fapt pentru care este una dintre cele mai puternice nume din Europa Centrală. Fortuna Pariuri Sportive prezintă numeroase puncte forte, printre care bonusuri și promoții foarte atractive, dar și oferta de pariuri sportive. Despre cele din urmă vom discuta în acest articol, astfel încât vei afla ce tipuri de pariuri poți plasa la Fortuna Pariuri Sportive.

Pentru a paria la casa de pariuri online Fortuna, pașii sunt următorii: în primul rând este necesar să dai click pe „Pariază Online” și să selectezi din listă sportul dorit, să alegi țara și competiția. După ce selectezi toate pronosticurile, alegi din partea dreaptă a biletului de pariuri ce vrei să joci, și anume: pariu simplu, pariu multiplu, pariu tip sistem. Când ai ales ce dorești să pariezi, mai verifică miza totală și selectează „Plasați Pariul”, moment în care biletul este jucat. Dacă vrei să joci un pariu tip sistem cu bază, dă click pe biletul de pariuri pe link-ul de pe „Baze” și selectează fiecare bază, adică bifează căsuța din dreptul ei.

Pariuri online și offline la Fortuna Pariuri Sportive

În momentul de față, Fortuna Pariuri Sportive este cel mai bun operator de pariuri sportive, indiferent că vorbim de pariurile efectuate de acasa, de pe computer sau dispozitivele mobile, sau de cele plasate la agențiile stradale de pariuri sportive.

Pariuri pe meciuri cu rezultate live și pariuri pre-meci

Asemenea tuturor caselor de pariuri sportive de top, Fortuna Pariuri Sportive le oferă clienților posibilitatea de a paria atât înainte de începerea meciului, cât și în timpul desfășurării acestuia. Deși pariurile pe meciuri live sunt disponibile și la agențiile stradale, îți recomandăm să pariezi online pentru ca astfel vei avea acces la mult mai multe meciuri, sa nu mai vorbim de confortul de a paria de acasa în orice moment al zilei. În plus, poți plasa pariuri mult mai rapid, evitând să aștepți la coadă.

Oferta de pariuri a agenției

La Fortuna Pariuri Sportive online poți plasa pariuri pe aproximativ 24 de sporturi, inclusiv curse de cai, ciclism și volei pe plajă. De asemenea, pe lângă evenimentele sportive mai importante, ai opțiunea de a paria și pe competiții de mâna a doua și nu numai la majoritatea sporturilor. La partidele de fotbal de top vei avea opțiuni de pariere foarte diversificate, de la pariuri pe goluri și reprize sau pe handicapuri și până la pariuri pe cartonașe sau cornere.

Să nu uităm faptul că poți plasa pariuri și de pe orice dispozitiv mobil direct din browser, intrând pe site și fără să mai fie nevoie să descarci o aplicație.

Pariurile non-sportive

Fortuna Pariuri Sportive îți oferă chiar și pariuri politice sau pe divertisment. În plus, poți să plasezi pariuri pe jocuri ca la aparate online, blackjack sau pe ruletă.