Super Lig: Besiktas vs Alanyaspor

Campionatul de fotbal al Turciei, Super Lig, este o competiţie foarte interesantă. Începutul de săptămână este destul de sărac în fotbal dar ne-a atras atenţia un meci din campionatul Turciei. Este vorba despre partida dintre Besiktas vs Alanyaspor. Se anunţă un joc destul de interesant între două echipe care sunt în prima jumătate a clasamentului. Meciul tur a fost unul sub semnul echilibrului şi s-a încheiat cu scorul de 0-0. Cele două echipe se află într-o formă de moment total diferită astfel că putem spune că avem o favorită la cele trei puncte puse în joc. Pariază şi câştigă alături de noi cu biletul zilei oferit de Beturi.ro.

Echilibru între Besiktas vs Alanyaspor

Besiktas este favorită la cele trei puncte în acest meci. Gazdele partidei de astăzi sunt avantajate şi de o poziţie superioară în clasament dar şi de forma de moment mai bună. Besiktas ocupă poziţia a treia a clasamentului după ce au reuşit să acumuleze 59 de puncte. Pentru a mai spera la locul al doilea trebuie să se impună până la finalul sezonului şi apoi să aştepte jocul rezultatelor. Înfrângerea de etapa trecută ci scorul de 2-0 în faţa celor de la Galatasaray a pus capăt unei serii de 6 victorii. Gonul este singurul absent din tabăra celor de la Besiktas pentru jocul de astăzi. Biletul zilei poate fi o sursă de porfit dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră.

Alanyaspor este fără obiectiv pe acest final de sezon astfel că poate aborda fiecare meci destul de relaxată. Oaspeţii partidei de astăzi sunt pe locul al 7-lea cu 42 de puncte. În cazul unei victorii sau a unui egal ei mai pot spera la ocuparea poziţiei a şasea. În ultima etapă cei de la Alanyaspor au suferit o înfrângere contra celor de la Konyaspor cu scorul de 4-2. Besiktas vs Alanyaspor se anunţă a fi un meci ce va avea o favorită clară la cele trei puncte puse în joc. Noi vom miza pe victoria celor de la Besiktas pentru care avem o cotă de 1.50. Credem că ei vor învinge deoarece vor fi mult mai motivaţi în a îşi păstra poziţia a treia a clasamentului. Ne aşteptăm la un meci cu goluri astfel că vom încerca să beneficiem de cota foarte bună oferită pentru peste 2,5 goluri. Acest pariu vine cu o cotă de 1.80. Pariază în fiecare zi alături de echipa noastră şi vei reuşi să câştigi.