Super League: Olympiakos vs PAOK

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Olympiakos - PAOK
1
2.14
X
3.25
2
3.25

Astăzi ne vom îndrepta atenția spre cele mai interesante meciuri. Ieri au fost foarte multe derby-uri în campionatele din Europa dar și astăzi ne așteptăm la meciuri foarte interesante. Unul dintre cele mai spectaculoase jocuri ale zilei este partida din campionatul Greciei dintre Olympiakos vs PAOK. Am ales acest meci deoare sunt implicați români și pentru că se anunță un meci foarte spectaculos. Cele două formații sunt reprezentantele Greciei în Cupele Europene. Meciuri de fotbal azi ne vor aduce partide foarte interesante și pronosticuri câștigătoare.

Derby: Olympiakos vs PAOK

Olympiakos are un start perfect de sezon. Gazdele partidei de astăzi au înregistrat patru victorii în primele patru etape ale sezonului. Oly a învins pe Giannina, Asteras, Panionios și Levadiakos. Trei dintre aceste partide au fost câștigate fără gol primit. Golaverajul celor de la Oly este de 9 la 1. Cei de la Olympiakos au obținut un rezultat de egalitate în grupele UEFA Europa League în fața celor de la Betis cu scorul de 0-0. Olympiakos are un avantaj foarte mare în acest meci, acela că va evolua pe teren propriu. Acest lucru poate fi decisiv în economia partidei. Meciuri de fotbal azi ne va aduce o cotă de 2,14.

PAOK putem spune că a început și ea perfect sezonul din Grecia. PAOK este antrenată de Răzvan Lucescu iar din lotul de jucători fac parte Toșca și Varela foști jucători ai celor de la FCSB. Oaspeții partidei de astăzi și-au trecut în cont patru victorii în primele patru etape ale sezonului. Cei de la PAOK au pornit în acest sezon cu o penalizare de două puncte pentru incidentele din sezonul trecut. Acum, oaspeții partidei de astăzi au 10 puncte în clasament. Golaverajul elevilor lui Răzvan Lucescu este de șapte goluri marcate și doar unul primit. Noi credem că va fi foarte greu ca cei de la PAOK să își treacă în cont cele trei puncte astăzi.

Partida dintre Olympiakos vs PAOK ne va aduce și alte pronosticuri cu care să reușim să câștigăm la pariuri. Ținând cont că este un derby ne așteptăm să se joace foarte dur astfel că ne așteptăm la multe cartonașe galbene. Peste 5,5 cartonașe galbene ne va aduce o cotă de 1.60. Pariază și câștigă cu noi în fiecare zi.