Campionatul Italiei: Juventus vs. Roma

strategii pariuri serie a juve roma

Dintre cele cinci campionate europene puternice ale momentului (La Liga, Premier League, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga) în ultimii ani campionatul Italiei pare cel mai dezechilibrat. Juventus a câștigat deja șapte campionate la rând și se îndreaptă cu pași sigur spre un al optulea. Un lucru la fel de disproporționat se întâmplă și în Franța, unde PSG a revenit la dominația de anul trecut, încă într-un ritm și mai puternic. Am vorbit și în cadrul emisiunii Beturi Show (podcast fotbal) despre posibilitatea de a miza pe câștigătoarea unei competiții la început de campionat. Pariurile outright pot avea valorea lor dacă știi să le plasezi. Învață de la noi trucuri pentru bilete pariuri.

Strategii pariuri: meci disproporționat

Ca să pregătești bilete pariuri cu rezultate relevante în contul și în buzunarul tău, ai nevoie de strategii pariuri care nu se învață după o zi pe alta. Pentru Juventus vs. Roma, meci ce închide etapa a XVII-a din Italia. Distanța dintre cele două echipe din clasament este uana astronomică, 22 de puncte. Juventus este liderul detașat, în timp ce Roma ocupă un modest loc șapte, cu 24 de puncte. De această dată, pontul echipei de experți de la BETuri este 1 și ambele echipe marchează (nu).

Cota oferită pentru acest pont este de 2.16 la partenerul nostru Efortuna. Juventus pleacă clar din postura de favorită, dorind să-și securizeze (pentru a câta oară) poziția de lider. Doar Napoli dintre urmăritoare încearcă cât de cât să țină pasul cu Bătrâna Doamnă, care a pus deja 8 puncte față de echipa din Sud.

Juventus are un sezon aproape perfect, putem spune chiar că este încă un sezon perfect în Campionatul Italiei. Pariorii care și-au adaptat tactica după strategii pariuri torineze au avut de câștigat până acum. Am tot vorbit și la Beturi Show, podcast fotbal, despre seria senzațională a lui Juventus Torino din campionat, dar și de parcursul lor european.

15/16 victorii a reușit echipa lui Massimiliano Allegri, doar Genoa reușind in extremis o remiză pe Juventus Stadium. 1-1 a fost atunci pe 20 octombrie 2018, golurile fiind înscrise de Cristiano Ronaldo și respectiv Daniel Bessa.

Nici în Liga Campionilor lucrurile nu au stat foarte rău pentru echipa din nordul Italiei. Juventus a câștigat o grupă cu Manchester United, Valencia și Young Boys Berna din Elveția și se va duela în optimi cu Atletico Madrid, care a terminat pe doi grupa câștigată de Borussia Dortmund. Ce bilete pariuri vei pregăti pentru optimile de finală din Lga Campionilor?

Campionatul Italiei, Roma și strategii pariuri

Sezonul este unul foarte dificil pentru echipa romană, care și-a pierdut doi dintre jucătorii cei mai importanți. Vorbim de portarul Alisson Becker plecat la Liverpool pentru o sumă record și de belgianul Radja Nainggoln (simbol al echipei), transferat de Inter Milano. Dacă în Liga Campionilor echipa a reușit calificarea în optimi (locul al doilea într-o grupă cu Real Madrid, după cum am mai discutat și la podcastul fotbal), în campionat lucrurile stau destul de rău pentru echipa lui Eusebio di Francesco.

Echipa se află la trei puncte de locul de Champions League ocupat de Milan, locurile 1-3 fiind deja o utopie pentru echipa din Capitala Italiei. Inter Milano se află deja dparte (8 puncte), iar de Napoli nici nu mai are rost să discutăm. S-a pus problema demiterii antrenorului. Mai mult, Roma nu a mai bătut Juventus de patru meciuri, iar pe Juventus Stadium sunt încă și mai multe meciuri fără succes.

Pe 27 ianuarie 2011, Roma se impunea ultima dată la Torino cu 2-0. Cine și-i mai amintește pe marcatori? Mirko Vucinic (trecut apoi și pe la Juve) și brazilianul Rodrigo Taddei.

O victorie sau măcar o remiză ar fi rezultat foarte bun pentru echipa din Cetatea Eternă, care pare să ruleze în gol de vreo două luni de zile. E nevoie de strategii pariuri adaptate pentru acest joc, pentru acest derby. Multe bilete pariuri se vor naște o dată cu acest meci. Campionatul Italiei naște pasiuni nebănuite.

Ce bilete pariuri avem pe Juve vs Roma

Se poate observa din start că avem de a face cu un meci disproporționat. Atât statistica ultimelor meciuri, cât și sezonul actual vorbesc de la sine. Totuși, cota pe Juventus este mică pentru a ne gândi doar la 1 solist. Am găsit alte variante favorabile la Efortuna.

Ce ați zice de 1/1 final pentru o cotă de 2? Sau chiar de ambele marchează și peste 2.5? Aici cota e ceva mai mare, deci și riscul puțin mai mare. 2.49 poate fi jucat single sau combinat pe un bilet mai mare. Finalul de an îți aduce pariuri profitabile pe BETuri. Aceeptă provocarea!