Ce strategie folosim la meciuri cu rezultate live?

Una dintre cele mai bune metode utilizate de pariorii profesioniști pentru a avea câștiguri cât mai mari este plasarea de pariuri pe meciuri cu rezultate live, mai exact plasarea unui pariu în timpul desfășurării unui meci. Prin urmărirea de rezultate live și parierea în timp real, șansele de reușită sunt foarte mari, în condițiile în care pariezi calculat și cu atenție. Este indicat să urmărești rezultate live dar să ai la îndemână, în același timp, statistici care să te ajute să anticipezi ce va urma în cadrul meciului respectiv.

Tendințele la meciuri cu rezultate live

Când pariezi pe un meci cu rezultate live, este evident nevoie să ai o strategie pe care să te bazezi, despre care vom discuta în acest articol. Totuși, până ajungi la strategia propriu-zisă, nu te abate niciodată de la regulile de bază. De exemplu, ai grijă la ce casă de pariuri sportive online pariezi, stabilește-ți bugetul, nu juca la recuperare, pariază pe sporturile pe care le cunoști bine și așa mai departe.

Un prim pas către reușită este să găsești momentul potrivit în care să plasezi un pariu. În primul rând, trebuie să urmărești transmisiunea video a meciului cu rezultate live și să fii atent la anumite tendințe ale unei anumite echipe care par să se repete și care bănuiești că ar putea apărea și în meciul pe care urmează să plasezi pariul. Pentru a face această strategie bazată pe tendințele echipei mai clară, vom discuta despre câteva exemple în acest sens.

Un prim factor care poate influența finalul meciului cu rezultate live este, de exemplu, un jucător care poate face diferența. După cum probabil știi, cele mai multe dintre casele de pariuri de top îți oferă posibilitatea de a paria și pe marcatori. În acest caz, poți să te gandești înainte la jucătorii care au șanse mari să își lase amprenta. Poți analiza evoluția unui anumit jucător, luând în vedere câte goluri a dat în cele mai recente meciuri. O altă variantă este să pariezi pe un jucător care a intrat pe parcursul meciului cu rezultate live. De ce? Un astfel de jucător va avea o cotă mare pentru a marca. Va fi odihnit și poate face, cu siguranță, diferența.

Un alt exemplu este acela al oponenților care conduc. Dacă urmărești destule meciuri live, vei observa că sunt multe meciuri care au un început surprinzător, echipa cotată cu prima șansă nefiind atât de concentrată pe cât ar trebui să fie, iar echipa oponentă începe meciul bine. Cu toate acestea, echipa mai slabă, cea care conduce la început, nu reușește să se mențină în același ritm până la finalul jocului. Acest lucru se poate datora faptului că respectiva echipă nu este la fel de bine pregătită precum favorite sau că nu are experiența necesară. Partea bună este că echipei favorite îi crește și cota la victorie atunci când oponenta punctează înainte. Important este să alegi momentul potrivit: dacă pariezi mult prea devreme nu ai cea mai bună cotă, iar dacă aștepți prea mult s-ar putea să ratezi șansa de a plasa pariul.