pariuri antepost liga 1
Cristi Geiger
12 iulie 2021

Pariuri antepost Liga 1 – Start de sezon în Liga 1!

Pariuri Antepost Liga 1 România. Sezonul 2021 – 2022 al Ligii 1 bate la ușă, iar casele de pariuri nu au ezitat să propună cote interesante, înainte de începerea competiției. Poți miza pe viitoarea campioană a României, dar și pe cine va fi golgeterul competițiie sau care vor fi echipele care vor ajunge în play-off, respectiv în play-out.

Se pot pune bani și pe grupările care vor ajunge sezonul următor la „matineu”. La Superbet, există și categoria „duel clasare”, care vă pune în situația de a alege care echipă va termina mai sus în clasament. Sunt doar câteva posibilități, din multitudinea de variante puse la dispoziție de casele de pariuri online.

Începe Liga 1 – pariuri antepost Liga 1

Sezonul 2021 – 2022 al Ligii 1 va începe joi, 15 iulie, cu duelul dintre FC Botoșani – FCSB. Echipa din capitală va fi la o nouă încercare de a câștiga titlul, care i-a fost suflat sezonul anterior de CFR Cluj. Înainte de începerea campionatului, FCSB are o cotă de 3,20 să câștige Liga 1, conform celor de la Superbet. Favorită la cucerirea titlului este CFR Cluj, care este cotată cu 2,50 să reușească din nou să pună mâna pe trofeu. În comparație, la Betano, „feroviarii” au cota 2,30 de a redeveni campioni, în timp ce FCSB a primit 3,75.

Universitatea Craiova este cotată cu șansa a treia – având cotă 5,30, oferită de Superbet. Sepsi a primit cotă 17, în vreme ce Farul Constanța are 25. Aceeași clasare este făcută și de cei de la Fortuna pariuri online, care oferă cote asemănătoare pentru echipa care va câștiga titlul de campioană în România. În schimb, la Fortuna poți miza și pe locurile pe care vor termina echipele, variantele fiind 1-2 sau 1-3. 1,50 este cota oferită ca CFR să termine pe primul sau pe al doilea loc, inclusiv după play-off, în timp ce o clasare oriunde pe podium a „feroviarilor” este cotată cu 1,15.

CS Mioveni este cel mai slab cotată echipă pentru a câștiga Liga 1 – cotă de 500.

Golgeterul Ligii 1 – pariuri antepost Liga 1

Se poate miza și pe cine va fi golgeterul Ligii 1. Atât cei de la pariuri Superbet, cât și Betano online, îl dau ca favorit pe Elvir Koljic, jucătorul celor de la Universitatea Craiova, care primește cota 4, respectiv 5,50.

Florin Tănase de la FCSB este al doilea în acest top, primind cotă 6 de la Betano, respectiv 4 de la Superbet. În viziunea celor de la Betano, Gabriel Debeljuh de la CFR Cluj este al treilea favorit de a deveni cel mai bun marcator – cotă 7,50. În viziunea celor de la Superbet, noul transfer Ondrasek de la FCSB are a treia șansă de a fi golgeter, având cotă 5. Debeljuh este de abia pe patru, fiind cotat cu 6. La acest tip de pariuri, mult mai avantajoase sunt cotele oferite de cei de la Betano.

Duel clasare – Pariuri Antepost Liga 1

Spre deosebire de cei de la Betano, Superbet oferă posibilitatea așa zisului „duel clasare”. Și Fortuna le permite pariurilor să mizeze pe acest tip de pariuri.

Spre exemplu în duelul CFR Cluj vs. FCSB, „feroviarii” au cotă 1,62 să se situeze în clasament peste echipa din capitală, iar FCSB primtește cota 2,15. La Fortuna cotele sunt 1,70 cu 2,05.

În funcție de casa de pariuri unde optați să mizați, duelurile sunt prestabilite.

Betano, cea mai vastă ofertă

Betano pune la dispoziția pariorilor cea mai variantă ofertă înaintea începerii Ligii 1. Spre exemplu, puteți miza că CFR Cluj nu va pierde niciun meci în sezonul regulat – cotă 75. 150 este cota ca „feroviarii” să nu piardă nicio partidă în tot sezonul competițional al Ligii 1. Aici mai sunt incluse doar FCSB și Universitatea Craiova, care au cote și mai mari.

La Betano puteți miza și pe care va fi echipa cu cele mai multe goluri marcate în sezonul regulat. Favorită este FCSB, care primește cota 2,55, în timp ce aici CFR Cluj e pe doi, cu cotă 3,00. Craiova e de abia pe poziția a treia, având cotă 8. La fel, se poate miza și pe care va fi echipa cu cele mai multe goluri încasate. Aici, CS Mioveni este principala „pretendentă”, care primește cotă 2,25, urmată fiind de Voluntari, cotă 4,00, respectiv de UTA Arad, cotă 6,50.

Total goluri în Liga 1 – Pariuri Antepost Liga 1

Mai complicat pare să mizați pe câte goluri se vor marca în total, în sezonul 2021 – 2022 al Ligii 1. Sunt luate în considerare 315 partide, excepție făcând doar cele de la baraj. „Borna” este situată la 695,5 goluri, fiind cota 1,37, la Superbet, să se marcheze mai multe. 2,85 este pentru sub 695,5 goluri.

Tot aici puteți miza și pe câte goluri vor fi marcate în sezonul regulat, în play-off sau play-out. Dar și câte goluri vor marca fiecare dintre echipe. Sunt „borne” diferite, în funcție de echipa pe care o alegeți.

Ca golgeterul Ligii 1, indiferent de cine va fi el, să termine cu peste 17 goluri marcate, cota este 1,62, la Superbet, iar să fie sub, cota este 2,15.

Tot la Superbet se poate miza pe cornere, pe cartonașe galbene, cartonașe roșii, hattrick-uri, total meciuri încheiate la egalitate sau câte victorii va avea echipa campionă.

Câștigătoarea Cupei României, cine va câștiga Liga 2

La Superbet puteți miza și pe echipa care va câștiga Cupa României. Și aici, favorită este CFR Cluj, care are cotă 3,20 să câștige competiția. Se respectă și aici clasamentul, urmând FCSB, cu o cotă de 3,75, apoi Universitatea Craiova, care are cotă 6,00.

Se pot face pariuri și pentru Liga a II-a. Universitatea Cluj are prima șansă să termine pe primul loc, având o cotă de 3,20, urmată fiind de Petrolul Ploiești, cotă 3,50, respectiv de Concordia Chiajna, cotă 4,50.

Concluzii – pariuri antepost Liga 1

Casele de pariuri s-au pregătit cu oferte variate, chiar înainte de a începe Liga 1. Aveți de unde alege, inspirație doar să fie. Sezonul 2021 – 2022 al Ligii 1 va începe joi, 15 iulie, cu meciul dintre Botoșani – FCSB.

Vino alături de noi și în grupurile de Facebook și Telegram BETuri. Acolo ai parte de noutăți și ponturi live pentru toate meciurile care contează! Pariază informat și inspirat!