Sistemul de scoruri pare pentru pronosticuri fotbal.

Ești pasionat de pariurile sportive si cauți pronosticuri fotbal? Acest articol este pentru tine.

În acest articol vom vorbi despre sitemul de scoruri pare pentru pronosticuri fotbal.

Ai auzit până acum de sistemul scorului par și nu știi la ce se referă? Îți vom explica noțiunile de bază și principiile pe care trebuie să le cunoști.

Principiul care stă la baza acestui sistem de pariere se referă la suma totală a golurilor înscrise într-o partidă de fotbal. Fie că echipa gazdă iese învingătoare sau formația care joacă în deplasare se impune, tot ce contează ca acest tip de pronostic să iasă câștigător este suma totală a golurilor înscrise. Dacă suma totală a golurilor este 0, 2, 4 , 6, 8 sau mai mare, dar divizibilă cu 2, pariul va fi câștigător. De obicei pariul pentru scorul par este cotat de casele de pariuri cu 1,9. S-a ajuns la această valoare ca o convenție a caselor de pariuri deoarece se presupune că șansele ca un meci să se termine cu o sumă pară sau impară de goluri este aceeași. Când ne gândim la pronosticuri fotbal, aceasta este o variantă de luat în calcul. Oricare dintre scorurile de forma 0 la 0, 1 la 1, 0 la 2, 2 la 0, 2 la 2, 1 la 3, 3 la 1, etc.sunt câștigătoare pentru această formă de pariu.

Pentru ce pronosticuri fotbal e bine să alegi această variantă?

Acest subiect este îndelung dezbătut în comunitățile de jucători de pretutindeni. Jucătorii cei mai experimentați susțin că pariul pentru un scor par la sfârșitul meciului are șanse puțin mai mari de reușită. Există și matematicieni care susțin același lucru însă nu există studii consemnate despre această forta de pariu pentru pronosticuri fotbal. Totuși, ne putem gândi în primul rând că meciul începe de la un scor par de 0 la 0. De asemenea, orice scor egal între echipe va fi câștigător pentru tipul de pariu par. Fie că echipele marchează scoruri pare sau impare individual, suma va fi întotdeauna pară. Totodată, orice victorie la două goluri distanță este un rezultat câștigător.

Este evident că meciurile nu sunt 100% predictibile când este vorba despre scorul exact. De aceea, acest tip de pariu pentru pronosticuri fotbal îți oferă un avantaj în plus. Nu trebuie ghicit scorul exact și nici măcar echipa învingătoare. Dacă ne gândim că cele mai probabile variante de scor întâlnit la terminarea unei partide sunt egalul, victoria la un gol diferență și victoria la două goluri diferență, deja putem observa că avem șanse de 2 din 3 de a ieși invingători. Trebuie să ținem cont că aceste variante sunt comun întalnite în campionate cu echipe puternice unde diferența de valoare este sensibilă. De aceea este bine să folosim această variantă de pariu par pentru pronosticuri fotbal atunci când echipele sunt apropiate ca valoare.

Este de evitat să pariem pentru un scor par atunci când avem în discuție ligi în care echipele sunt diverse ca putere de joc. La fel nu este indicat să jucăm pentru pariuri pare atunci când este probabil ca în meciul respectv scorul să devină unul necontrolat.