Spectacol în Franța vs Olanda

Recomandarea noastră: 1

Franța - Olanda
1
1.56
X
4.30
2
6.60

Zi plină de fotbal în Liga Națiunilor. Pe Stade de France se anunță spectacol în partida dintre Franța vs Olanda. Acest joc este unul dintre cele mai importante meciuri ale zilei. Cele două formații au fost în aceeași grupa și în calificările pentru Campionatul Mondial. Ambele partide disputate în acele preliminarii au fost câștigate de Franța. Olandezii nu i-au mai învins pe francezi de aproximativ zece ani dar ținând cont de diferența dintre cele două formații va fi foarte greu și în acest meci pentu olandezi. Fluierul xe start al partidei va fi de la ora 21:45. Jocul de astăzi se desfășoară în cadrul grupei 1 din Liga A. Din acestă grupă mai face parte Germania. Am ales ca acest meci să fie pariul zilei oferit de noi.

Spectacol în Franța vs Olanda

Franța pornește ca favorită în acest meci. Francezii vor evolua pentru prima dată pe teren propriu după ce au obținut Cupa Mondială în această vară. În prima etapă a Ligii Națiunilor, Franța a remizat cu Germania cu scorul de 0-0. Gazdele partidei de astăzi au fost dominați în acel meci dar portarul lor, Areola, a menținut tabela intactă. În opinia tuturor, Franța pornește ca favorită astăzi. Gazdele partidei de astăzi au avantajul că vor evolua pe teren propriu în fața propriilor fani. Pariul zilei ne aduce o cotă de 1.56.

Olandezii nu trec prin cea mai bună formă. În ultima perioadă fotbalul olandez nu reușește să mai obțină rezultate notabile. Ei vin după o victorie obținută acum câteva zile în fața naționalei din Peru. Portocala mecanică a câștigat acel meci cu scorul de 2-1. În acel meci s-a retras Wesley Snejder. Jucatorii echipei Olandei vor avea nevoie de un rezultat bun astăzi pentru a avea un moral bun pentru jocurile următoare. Olanda are o serie de jucători absenți pentru acestă partidă: Bruno Martins, Van Persie nu vor putea evolua în acest joc.

De pe urma meciului dintre Franța vs Olanda putem realiza un profit consistent. Pe lângă o victorie a Franței putem merge și pe alte pronosticuri pe care le găsești doar pe Beturi.ro. ne așteptăm ca Franța să atace foarte mult, astfel că vom miza pe faptul că vor fi peste 9.5 cornere. Acest pont ne aduce o cotă de 1.70. Pariază pe pronosticurile oferite de echipa noastră și pe termen lung o să realizezi un profit consistent.