Biletul Zilei: Spania vs. Israel

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei : 1

Vineri seara pe Estadio El Molinon din Gijon naţionala iberică primeşte vizita Israelului. Furia roja se află în fotoliul de lider în grupa G a preliminariilor europene pentru mondialul Rusia 2018. Echipa lui Lopetegui se află la egalitate de puncte cu Italia, ambele echipe având 10 puncte înaintea rundei. Spaniolii au un golaveraj superior rivalilor azzurri, dar cu siguranţă că iberii vor dori să-şi consolideze acest avantaj. Casele de pariuri oferă cote în jur de 1.40 pentru o victorie a Spaniei la o diferenţă de minim două goluri. Acest pariu pare unul bun pentru biletul zilei dacă ţinem cont de apetitul ofensiv al ibericilor care au marcat 15 goluri în primele patru partide.

Dacă doriţi să mizaţi pe o victorie simplă a Spaniei, cota pentru acest eveniment este între 1.10 şi 1.15. Acest pariu este unul potrivit pentru jucătorii mai prudenţi cărora le place să meargă la sigur pe biletul zilei.

Spania este o echipă care domină jocul prin posesie şi sufocă adversarul. Furia roja face acest lucru încă din primul minut al jocului. Puteţi obţine o cotă mai bune pentru biletul zilei din acest meci dacă alegeţi să mizaţi pe o victorie dublă a ibericilor. Dacă Spania va câştiga ambele reprize împotriva Israelului, puteţi avea o cotă câştigătoare de 1.45.

În ultimele partide, echipa lui Lopetegui a marcat mult şi a câştigat destule meciuri în repriza secundă. Un alt pariu care s-ar putea dovedi câştigător pentru biletul zilei este acela că naţionala iberică va marca minim două goluri în repriza secundă. Un astfel de eveniment vă poate aduce o cotă în jur de 1.50.