Testează-ți intuiția pe site-urile cu pronosticuri pariuri

Probabil te-ai întrebat de multe ori ce au în plus cei care furnizează pe site-urile de profil tot felul de ponturi și pronosticuri pentru pariuri, atrăgând zeci sau sute de cititori cu o singură postare. Ei, bine, răspunsul la această dilemă să nu crezi că stă în vreo legătură directă cu divinitatea și nici măcar cu vreun apropiat al echipelor care stau să se confrunte într-un campionat oarecare din Europa. Pur și simplu, este vorba despre filtrarea informației pentru elaborarea de pronosticuri sportive, care astăzi este disponibilă pentru toată lumea. Grație expansiunii Internetului, în ziua de astăzi poți avea acces instantaneu la aproape orice statistici, la baze de date care altă dată păreau de domeniul fantasticului. Astfel, câtă vreme o informație sportivă a fost postată pe un site de pronosticuri sportive, dacă știi cum să o cauți, ea îți va fi disponibilă în cel mai scurt timp.

În ce constau, totuși, site-urile de pronosticuri pariuri?

În mare, un site de pronosticuri pariuri nu trebuie confundat nici cu o casă de pariuri, nici cu un cazinou virtual și nici măcar cu un site de rezultate sau scoruri live. Așa cum îi spune și numele, pe acest gen de site-uri poți găsi pronosticuri pentru pariuri care pot fi asimilate mai degrabă ponturilor sportive, acestea fiind opera unor cunoscători în domeniu, care pe baza unor informații culese din spațiul public fac o serie de predicții și de recomandări. Asta nu înseamnă automat că dacă vezi o informație pe un site de pronosticuri pariuri trebuie automat să ți-o însușești și să o transpui pe un bilet. Ca și în jurnalism, orice informație de acest gen poate fi verificată și este recomandabil să o faci, câtă vreme în joc vorbim acum de banii tăi. Din acest punct de vedere, putem spune că răspunderea pentru rezultatul unei partide menționat pe un site de pronosticuri pariuri nu poate fi imputată neapărat celui care a emis-o, ci trebuie asumată în totalitate de consumatorul final, adică de jucător.

Și tu poți fi autor de pronosticuri pariuri

De obicei, astfel de site-uri sunt înregistrate pe anumite firme sau persoane fizice, dar ele pot funcționa și ca platforme deschise de discuții, unde se pot posta diverse opinii despre meciuri, putând fi elaborate diverse pronosticuri pariuri. Prin urmare, pentru cei care nu duc lipsă de inspirație și au o viziune diferită a unui anumit joc, pot cere permisiunea de a posta propria predicție pe site, în termenii și condițiile acceptate de acesta. Nu este mai puțin adevărat că există și site-uri de ponturi și pronosticuri sportive care cer bani pentru astfel de informații. Iar pentru cei care nu au timp să se informeze, poate fi o oportunitate de a valorifica un pont pentru întocmirea unui bilet cu mai multe șanse de câștig. În fond, pe un site de pronosticuri pariuri ai parte de recomandări cu privire meciuri, cu informații la obiect despre acesta, la care se adaugă variante de joc și cote de câștig. Iar alegerea de a-i da curs este doar a ta.