Sfaturi pentru pariurile pe meciurile live

Sfaturi pentru pariurile pe meciuri live

Pariurile pe meciurile live sunt o nouă variantă de joc. Pentru a avea șanse maxime de câștig ar trebui să urmărești mai multe strategii. De aceea, ar fi indicat să cunoști care este cea mai bună strategie de pariere, cum să îți distribui banii, să cunoști care este miza maximă pe care o vei paria și mai ales să știi cum anume să alegi casa de pariuri la care hotărăști să joci. Toate aceste lucruri vor reuși să te transforme într-un jucător profesionist, capabil să analizeze cât mai bine care îi sunt șansele și mai apoi să plaseze miza.

Iată mai jos câteva sfaturi importante pe care să le urmezi pentru a paria pe meciurile live:

Nu uita de bankroll management!

Categoric, acesta este un sfat foarte important pentru orice jucător. Trebuie să cunoști cum anume să îți distribui banii în așa fel încât să nu pierzi tot și astfel să ieși rapid din joc. Pariurile pe aceste meciuri live impun un timp mai rapid de luare a deciziilor, așa că mai mult ca sigur trebuie să cunoști de dinainte care sunt mizele maxime pe care urmează să le plasezi și mai ales care este strategia ta de distribuire a banilor. De aceea, pentru pariurile pe meciuri live trebuie să ai un management bine pus la punct, astfel încât să eviți să pierzi timp prețios care te-ar putea aduce mai aproape de șansele de câștig. De aceea, trebuie să ai o bancă fixă, o anumită sumă de bani alocată pentru aceste pariuri pe meciurile live.

Ai în vedere o miză maximă!

Nu uita – pariurile pe meciurile live s-ar putea să te ia pe neașteptate și să te transforme într-un jucător care cheltuie bani alocați altor cheltuieli. De aceea, este bine să cunoști de dinainte care este suma maximă pe care o poți miza pentru un astfel de meci. Te poți afla în situația să pierzi toți banii în câteva minute. Așadar, ai nevoie de un management al banilor foarte bine pus la punct.

Ai în vedere timpul!

Pariurile pe meciuri live s-ar putea să te transforme într-un jucător nedezlipit de calculator. De aceea, pentru a avea cele mai mari șanse de reușită ar trebui să ai în vedere să petreci un timp rezonabil în fața calculatorului, iar după fiecare două ore petrecute astfel să iei o pauză de măcar 15 minute pentru a te recreea. Cu cât vei petrece mai mult timp în fața calculatorului, cu atât vei obosi mai mult și nu vei mai fi capabil să ai în vedere cele mai bune soluții pentru câștigul pe care ți-l dorești.

Alege jocul pe care îl cunoști cel mai bine!

Este destul de bine să cunoști jocul pe care urmează să pariezi, să cunoști jucătorii, echipele, strategia de joc. De cele mai multe ori, toate aceste lucruri îți vor crește șansele de reușită. Cu siguranță, poți paria și pe sporturi pe care nu le cunoști, însă ar fi bine ca mai înainte să te informezi puțin despre istoria acestui joc si sa urmarești meciuri live ori de câte ori ai ocazia.

Nu paria decât pe meciuri pe care poți să le urmărești în timp real!

Un alt sfat important de luat în considerare este să pariezi pe meciurile live, pe care le poți urmări în timp real fie la televizor, fie pe calculator, pe site-ul agenției de ponturi pariuri sau chiar direct pe stadion.

Dacă vei urmări atent ceea ce se întâmplă în meciul respectiv vei putea premedita din timp tot ceea ce se va întâmpla mai târziu și astfel vei putea opta pentru deciziile cele mai favorabile.

Nu paria pe cote mici!

Pentru meciurile live live nu este bine să pariezi pe cote foarte mici. Rezultatele la meciurile live sunt destul de imprevizibile, ele se pot schimba radical, astfel că dacă o echipă părea că se transformă în învingătoare, în numai câteva minute aceasta ar putea fi învinsă de echipa adversă și astfel toată situația se poate întoarce împotriva jucătorilor care au optat pentru astfel de mize.

Alege o agenție de pariuri online pentru pariurile pe meciurile live!

Aceasta este o alegere mult mai comodă pentru orice jucător. Alegând o agenție online de pariuri vei fi scutit de a sta la coadă minute în șir și astfel să pierzi multă vreme degeaba. În plus, ar trebui să alegi doar acele agenții de pariuri care beneficiază de pariuri pe meciurile live . La fel de important este să folosești o agenție de pariuri care să confere statistici astfel încât să poată orienta jucătorul pentru plasarea mizei.

Pariază live doar la agențiile care oferă cote bune!

O altă condiție importantă pe care trebuie să o ai în calcul este ca agenția de pariuri să ofere cote cât mai bune, maximizând astfel șansele de câștig. De aceea, este bine să plasezi mizele fixe pe care le-ai stabilit conform planului de management al banilor pe acele meciuri azi live cu cele mai bune cote.

Ai în vedere bonusurile pe care le oferă agenția de pariuri!

Iată un alt argument pe care orice jucător trebuie să îl ia în calcul. Există case de pariuri care oferă un sistem de bonusare extrem de eficient, oferind un bonus de 100% la prima depunere, ceea ce îi conferă jucătorului șansa de a miza o sumă dublă și astfel de a-și spori câștigul. Un astfel de sistem de bonusare îi permite jucătorului să își asume un risc mai mare și astfel va putea plasa o miză, pe meciurile live , de exemplu, mult mai importantă.