Serie A: Udinese vs Juventus

Recomandarea noastră: 2

Udinese vs Juventus
Udinese - Jubentus
1
9.50
X
4.60
2
1.37

Derby-ul zilei din Serie A se va disputa la Udinese. Udinese vs Juventus se vor lupta pentru cele trei puncte puse în joc. Acest meci se anunță a fi o partidă ce nu trebuie ratată. Ultimele două dueluri diecte dintre cele două formații au fost câștigate de Juve la cel puțin două goluri diferență. Acest lucru ne demonstrează faptul că Juve domină campionatul Italiei. Oare vor reuși și după această partidă să își păstreze bilanțul imaculabil: Vom vedea totul în această seară. Pentru acest meci o să vă propunem și o serie de ponturi pentru a fi jucate la pariuri live.

Goluri multe în Udinese vs Juventus

Udinese pare a fi cotată cu nici o șansă în acest meci. Totuși, gazdele partidei de astăzi sunt capabili să dea o replică foarte bună. În acest moment Udine ocupă poziția a 14-a a clasamnetului. Faptul ce îi îngrijorează pe cei de la Juve este acela că vin după două înfrângeri în ultimele două meciuri și au șanse foarte mari să mai acumuleze una, astăzi.În trei meciuri disputate în acest sezon pe teren propriu au reușit să acumuleze doar patru puncte ceea ce este destul de puțin. Joacă și câștigă în fiecare secundă doar cu pariuri live.

Juventus este fără nici o îndoială marea favorită la victorie în acest meci. Bianconerri domină campionatul Italiei șiu numără din trei în trei. Până acum ei au reușit să acumuleze 21 de puncte după șapte partide. Mai mult ei au cea mai bună defensivă dar și cea mai bună ofensivă din Serie A. Vom vedea astăzi dacă Ronaldo este afectat de scandalul în care este implicat. Rugani și Costa sunt singurii jucători indisponibili pe care Max Allegri nu se va putea baza în jocul de astăzi.

Întâlnirea dintre Udinese vs Juventus ne va aduce multe pronosticuri câștigătoare. Așa cum am spus la pariuri live vom miza pe faptul că Juve va reuși să înscrie primul gol al partidei. Acest pronostic ne va aduce o cotă de 1.40. Chiar dacă nu este una foarte mare credem că merită să o avem pe biletul zilei. O altă cotyă pe care vom miza este cea conform căreia Roanldo va reuși să înscrie cel puțin un gol. O reușită a portughezului în acest meci ne va dubla sum pariată. Pariază și câștigă alături de noi.