Serie A: Udinese vs AC Milan

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Udinese - AC Milan
1
4.00
X
3.65
2
1.90

Serie A continuă. Într-o așa zi plină de fotbal din Italia nu avea cum să ne lipsească meciurile din Serie A de pe biletul zilei. Astăzi avem programat un meci foarte echilibrat, în opinia noastră mult mai echilibrat decât o arată cotele de la parirui. Udinese vs AC Milan este unul dintre cele mai interesante meciuri ale acestei runde din Serie A. Am ales să pariem pe acest meci deoarece în ultimele partidei directe a fost un echilibru mare și diferența a fost cel mult de un gol. Cele mai bune ponturi pariuri sportive le găsești doar pe site-ul echipei noastre.

Duel echilibrat Udinese vs AC Milan

Udinese pornește cu șansa a doua în acest joc conform cotelor oferite de casele de parirui. Totuși ei vor avea un avantaj destul de mare, acela că vor evolua în fața propriilo fani. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a 16-a a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze doar 9 puncte în acest sezon și orice punct este valoros în economia luptei pentru evitarea retrogradării. Udinese a reușit un singur rezultat de egalitate în ultimele cinci partide disputate. În celelalte patru partide au suferit înfrângeri. Ne așteptăm ca cei de la Udinese să fie foarte motivați pentru acest joc pentru a obține cel puțin un punct. Ponturi pariuri sportive sunt doar pe site-ul Beturi.ro.

AC Milan pornește din postura de favorită în acest joc. Rossonerri ocupă poziția a patra a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 18 puncte. Ei sunt l ao distanță de șapte puncte față de locul al treilea ocupat de Napoli. Oaspeții partidei de astăzi au reușit două victorii în ultimele două etape disputate ceea ce înseamnă că se afșă într-o formă foarte bună. Mai mult, au reușit patru victorii în ultimele cinci meciuri din Serie A. Astfel ne așteptăm și astăzi la un succes al celor de la AC Milan. Astăzi Gatusso nu se va putea baza pe Strinic, Caldara și Biglia.

Udinese vs AC Milan ne va aduce cote foarte avantajoase. Ne așteptăm la o victorie a celor de la AC Milan la o cotă de aproape 1.90. Un alt pont de luat în calcul este cel conform căruia ambele formații vor reuși să marcheze cel puțin un gol. Astfel o cotă de 1.70 pentru ambele echipe marchează pare a fi una foarte avantajoasă. Doar cu site-ul nostru o să poți realiza profit pe termen lung.