Serie A: Torino vs AS Roma

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Torino - AS Roma
1
3.50
X
3.45
2
2.10

Prima etapă din Serie A continuă cu meciuri foarte interesante. În ambele partide disputate ieri spectacolul nu a lipsit și am stat lipiți de micul ecran pentru a nu pierde nici o fază. De la ora 19:00 în primul meci al acesei zile, se vor lupta pentru puncte Torino vs AS Roma. Partida se va disputa pe stadionul Olimpic din Torino. Este un meci interesant deoarece ambele formații au făcut schimbări în lot în această vară. Pentru a paria pentru acest meci alege cele mai bune case de pariuri.

Torino așa cum ne-a obișnuit în sezoanele trecute poate fi genul de echipă care să încurce orice adversar. În această vară Toro nu a făcut o campanie de transferuri răsunătoare. Nu au fost plecări care să afecteze lotul. Jucătorii care au venit să întârească echipa gazdă de astăzi sunt mult mai importanță. Cele mai importante nume sunt: Lukic, Meite, mai trebuie să îi adăugăm pe Simone Zaza și Soriano aduși din Primera Division. Faptul că Walter Mazzarri a fost păstrat pe banca tehnică dar și atacantul Belotti, pot fi privite ca două mari câștiguri. În partidele amicale din această vară s-au descurcat foarte bine. Singura lor înfrângere în cinci meciuri a fost în fața lui Liverpool. Săptămâna trecută au obținut un succes în Cupa Italiei în fața celor de la Cossensa cu scorul de 4-0.

AS Roma a fost foarte activă în această vară pe piața transferurilor. Gialorosii s-au despărțit de Allisin care a fost un record al sumei de transfer la acea vreme. Apoi din lotul lui Di Francesco, care a fost păstrat pe banca tehnică a mai plecat Nainggolan la Inter. La capitolul veniri îi notăm pe Cristante, portarul Olsen dar și pe Pastore venit de la PSG. Chiar dacă au pierdut doi jucători importanți, romanii au adus alții la fel de valoroși și rămân favoriți pentru acest meci.

Din oferta celor mai bune case de pariuri am selectat și alte pronosticuri pentru a vă oferi și alte variante de pariere. Pentru ambele echipe marchează avem o cotă de 1.60 care este foarte atrăgătoare și cu șanse mari de reușită în opinia noastră. Pentru X2 acum cota 1.36 dacă nu vreți să riscați pe o victorie a romanilor. Toate aceste cote pentru meciul dintre Torino vs AS Roma sunt din oferta Unibet.