Serie A: Torino vs Juventus

Recomandarea noastră: 2

Serie A,Torino, Juventus
Torino - Juventus
1
6.50
X
3.70
2
1.58

Fiecare etapă din Serie A ne propune câte un meci de vis. Tensiunea este în creștere n orașul Torino cu cât se aproprie fluierul de start al derby-ului dintre Torino vs Juventus. Acest joc este unul foarte important deoarece rivalitatea dintre cele două formații este într-o continuă creștere. Acest meci găsește cele două echipe cu o diferență destul de mare între ele dar într-un asemenea joc nu mai contează pozițiile din clasament. În ultimele meciuri directe cei de la Juventus s-au dovedit a fi superiori. Oaspeții partidei de astăzi au înregistrat victorii în ulitmele trei meciuri directe și astăzi pornesc ca favoriți pentru un nou succes. Cele mai bune ponturi pentru pariuri sportive le găsești pe site-ul Beturi.ro.

Derby-ul orașului Torino: Torio vs Juventus

Torino are un avantaj care se paote dovedi decisiv, acela că va evolua în fața propriilor suporteri. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a șasea a clasamnetului după ce au reușit să acumuleze 22 depuncte. Ei vin după trei partide în care au obținut reuzltate destul de bune. Două rezultate de egalitate șă o victorie este bilanțul lor în aceste meciuri. Pe teren propriu ei au arătat unele probleme în acest sezon deoarece nu au înregistrat decât trei victorii în cele șapte etape de acasă. Câștigă alături de noi în fiecare zi la pariuri sportive

Juventus pornește din postura de mare favorită. Bătrâna Doamnă îi poate administra uneia dintre cele mai mari rivale încă o înfrângere. Bianconerii sunt pe prima poziție a clasamentului. Cristiano Ronaldo și compania au acumulat 43 de puncte. Singurul lor pas greșit în acest sezon a fost un rezultat de egalitate Putem spune că domină acest seozn din Italia. Ei au cea mai bună defensivă cu doar 8 goluri primite dar și cea mai bună ofensivă după ce au marcat de 32 de ori. Cuadrado, Bentancur și Barzagli sunt cele mai importante absențe ale oaspeților deastăzi.

Torino vs Juventus se anunță a fi un meci foarte spectaculos. Totuși în opinia noastră Juventus pornește din postura de mare favorită. Putem mizape faptul că Juentus va conduce atât la pauză cât și la final. Ne așteptăm la un start ofensiv al celor de la Juve și să deschidărepede scorul după care să încerce să lovească pe cntraatac. Ne așteptăm să fie un meci destul de dur astfel că vom paria că se vor arăta peste 6,5 cartonașe galbene. Acest proostic ne aduce o cotă de 1.70. Pariază în fiecare zi alături de noi.