Serie A: Napoli vs Milan

Recomandarea noastră: 1

Napoli - Milan
1
1,65
X
3,85
2
5,50

Napoli a început cu dreptul acest sezon. Gazdele partidei de astăzi au obținut un succes foarte important în deplasarea de la Roma contra celor de la Lazio. Napoletanii au învins în acel meci cu scorul de 2-1. În meciul din prima etapă jucătorii echipei gazdă de astăzi au arătat o forță de revenire extraordinară. Ei au fost condusi cu scorul de 1-0 pe tabela de marcaj dar au revenit și au reușit să se impună cu scorul de 2-1. Pentru Napoli au marcat în acel meci Milik și Insigne. După ce în sezonul trecut au fost aproape de Il Scudetto dar au terminat pe poziția a doua a clasamentului. În acest sezon pentru Napoli va fi foarte greu să repete acea performanță. Younes, Meret și Ghoulam nu vor putea evolua în acest meci. Astăzi napoletanii vor beneficia și de sprijinul fanilor care își vor încuraja frenetic favoriții. Pariul zilei va merge pe o victorie a celor de la Napoli.

Milan va debuta în această ediție de campionat. În prima etapă Milan trebuia să joace contra celor de la Genoa dar acel meci a fost amânat din cauza tragediei de la Genova. Rossonerii pornesc la drum în acest sezon cu mari speranțe. Ei își doresc să se implice în lupta pentru primele poziții. La nivelul lotului de jucători au făcut unele modificări care par a le aduce un plus. A venit Gonzalo Higuain dar a plecat Leonardo Bonucci. Un alt transfer important este cel al lui Mattia Caldara.

Ca pont pentru acest meci vom merge pe o victorie a celor de la Napoli. Ei au un moral foarte bun și în plus beneficiază și de sprijinul suporterilor. La acest meci putem miza pe faptul că ambele echipe vor marca deoarece se întâlnesc două ofensive foarte puternice. Acest pont are o cotă de 1.80. În aceste pariuri avem mare încredere si deaceea am ales sa fie acest meci pariul zilei. Pariază și câștigă cu derby-ul din Serie A dintre Napoli vs Milan.