Serie A: Sassuolo vs Inter

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Sassuolo - Inter
1
5.60
X
3.95
2
1.62

Ziua de astăzi din Serie A se va încheia cu un meci de gală. Sassuolo va primi vizita celor de la Inter Milano. În această primă rundă lupta pentru puncte va fi acerbă deoarece ambele formații își doresc să înceapă sezonul cu dreptul. Sassuolo vs Inter s-a disputat de două ori și în sezonul trecut dar atunci ambele victorii au revenit gazdelor de astăzi. Astfel că în meciul de astăzi orgoliile vor fi foarte mare. Acest meci trebuie jucat la pariuri sportive online deoarece ne sunt oferite cote foarte atrăgătoare.

Sassuolo vine după ce a încheiat pe poziția a 11 sezonul trecut din Serie A. Acum este normal să își dorească mai mult. Așa cum era de așteptat și Sassuolo a fost activă pe piața transferurilor. La prima vedere ei s-au întârit. Ei i-au adus pe Odgaard chiar de la Inter, Babacar, Federico Di Francesco, Filip Djuricic, dar și pe Kevin Prince Boateng. La capitolul plecări trebuie să îi amintim pe Defrel și Acerbi. Antrenor a fost păstrat Roberto de Zerbi care a fost jucător la campioana României CFR Cluj. Gazdele partidei de astăzi vin după trei victorii în ultimele trei partide. După victorii au fost în meciurile de pregătire în timp ce în Cupa Italiei au învins pe Ternana cu scorul de 5-1.

Inter pornește ca favorită astăzi. Nerrazurii au făcut o campanie de transferuri impresionantă și par a fi singura echipe ce poate ține piept celor de la Juve. Stefan de Vrij, Politano, Vrsaljko și Nainggolan sunt cele mai importante transferuri realizate de Inter. Trebuie să notăm și faptul că au fost foarte apoape de transferul lui Luka Modric. Ei nu au pierdut nici un jucător dintre titulari. Oaspeții partidei de astăzi vin după două victorii în ultimele două meciuri amicale în fața celor de la Atletico Madrid și Lyon. Pentru acest meci, la pariuri sportive online am ales să mergem pe mâna celor de la Inter.

Alte pronosticuri pe care vi le propunem pentru acest meci dinte Sassuolo vs Inter sunt: doar una dintre echipa va marca pont pentru care avem o cotă de 1.90. Putem miza și pe faptul că primul gol al meciului în va marca Inter la o cotă avantajoasă de 1.50. Mauro Icardi are 1.90 cotă pentru a marca în acest joc. Pariază cu noi.