Serie A: Sampdoria vs Inter

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Sampdoria - Inter
1
4.20
X
3.70
2
1.84

Este o zi plină de fotbal. Noi nu aveam cum să nu alegem pentru pariuri un meci și din Serie A. Unul dintre cele mai interesante jocuri ale zilei este întâlnirea dintre Sampdoria vs Inter. În ultimul meci direct dintre cele două formații s-a înregistrat scorul de 5-0 pentru Inter, dar cu siguranță lucrurile vor sta altcumva astăzi. Startul de sezon este total diferit pentru cele două formații dar ne putem aștepta la orice rezultat. Jocul de astăzi va avea fluierul de start de la ora 21:30. La pariuri sportive poți să realizezi profit în fiecare zi.

Trei puncte în Sampdoria vs Inter

Sampdoria are șansa obținerii unui rezultat foarte bun astăzi. Doria are un start de sezon foarte bun. În prima etapă au pierdut contra celor de la Udinese. Apoi ai urmat două victorii în fața celor de la Napoli și Frosinone. Ultima etapă disputată a adus și prima remiză a sezonului contra celor de la Fiorentina cu scorul de 1-1. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a cincea a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze șapte puncte până în acest moment. Defensiva lor este una foarte bună deoarece au primit doar două goluri. Câștigă în fiecare zi cu pariuri sportive.

Inter țintește cele trei puncte astăzi. Nerrazurri nu au pornit foarte bine în acest sezon. În primele patru runde ale sezonului ei au obținut un singur succes contra celor de la Bologna. În fața celor de la Sassuolo și Parma au pierdut. Rezultatul de egalitate a venit împotriva celor de la Torino. La nijlocul acestei săptămâni Inter a obținut un succes foarte important în grupele UEFA Champions League contra celor de la Tottenham cu scorul de 2-1. Pentru oaspeții partidei de astăzi au marcat Icardi și Vecino. Acel meci poate a ridicat moralul elevilor lui Spalletti și vor începe să obțină victorii și în Serie A.

Partida dintre Sampdoria vs Inter ne promite a fi o partidă foarte echilibrată, dar și de pe urma căreia noi sperăm să câștigăm la pariuri. Ținând cont de ofensivele celor două echipe putem miza și pe faptul că vor marca ambele formații. Acest pont are o cotă de 1.70. Pariază în fiecare zi alături de echipa Beturi.ro și câștigă alături de noi.