Serie A: AS Roma vs Lazio

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
AS Roma - Lazio
1
2.33
X
3.50
2
2.95

Derby della Capitale este programat astăzi în cadrul etapei cu numărul șapte din Serie A. De la ora 16:00 pe Stadio Olimpico vom vedea mai mult decât un derby.  AS Roma vs Lazio se vor lupta în unul dintre cele mai interesante meciuri ale acestei zile. În trei din ultimele patru dueluri directe s-au marcat peste 2,5 goluri. În ultima perioadă victoriile au fost împărțite, acest lucrul arătând faptul că vom asista la un meci spectaculos. Pentru acest meci vom avea cele mai bune ponturi pariuri sportive.

Derby della Capitale AS Roma vs Lazio

AS Roma nu are un start de sezon foarte bun. Cu o victorie astăzi gialorossi, ar putea să facă uitat startul ezitant de sezon. Înainte de acest meci cei considerați gazde în meciul de astăzi, ocupă poziția a 10-a a clasamentului. De Rossi și compania au reușit să acumuleze doar opt puncte. În ultima etapă au obținut un succes clar contra celor de la Frosinone cu scorul de 4-0. Acest succes este primul al romanilor în ultimele cinci meciuri disputate în toate competițiile. Ceea ce este foarte important pentru romani este faptul că nu vor avea nici un jucător indisponibil pentru acest meci. Cei mai buni marcatori ai celor de la Roma în acest sezon sunt El Shaarawy și Pastore. Ambii au reușit două goluri în acest sezon. Ponturi pariuri sportive ne vor aduce o cotă de 2.95 pentru acest meci.

Lazio este echipa cu un start de sezon mult mai bun. Lazialii ocupă poziția a patra a clasamentului. Ei au reușit în acest sezon să acumuleze 12 puncte. Lazio chiar dacă nu a marcat multe goluri, doar 9, au reușit să primească doar șase goluri. Trebuie să notăm faptul că în acest sezon nu au înregistrat nici un rezultat de egalitate. În ultimele cinci meciuri disputate, în toate competițiile, cei de la Lazio au obținut doar victorii. Forma de moment foarte bună a celor de la Lazio îi poate duce spre un nou succes astăzi.

Derby-ul dintre AS Roma vs Lazio se anunță a fi un derby se zile mari. Ne așteptăm la un meci foarte dur așa că la o cotă de 2.00 vom miza pe faptul că se vor acorda peste 5,5 cartonașe galbene. Ținând cont de celelalte dueluri directe putem miza pe faptul că se vor marca peste 2,5 cartonașe galbene. Acest pont are o cotă de 1.85