Serie A: AS Roma vs Atalanta

Recomandarea noastră: 1

roma atalanta pariuri serie a
AS Roma - Atalanta
1
1,73
X
3,80
2
5,70

Ziua de astăzi o încheiem cu un pont câștigător din Serie A. Pe Stadio Olimpico, AS Roma va Atalanta se vor lupta pentru cele trei puncte puse în joc. Acest meci se anunță unul foarte interesant deoarece ambele echipe au început cu dreptul acest sezon și își doresc să continue acest lucru. Ultimele meciuri directe dintre cele două formații au fost dueluri foarte echilibrate. Două dintre ultimele cinci meciuri s-au încheiat la egalitate iar în celelalte trei, echipa care a câștigat a făcut-o la un gol diferență. Pe Beturi.ro găsești cele mai avantajoase pariuri sportive ponturi.

 

Tactică în AS Roma vs Atalanta

 

AS Roma este cotată ca mare favorită la victorie în acest joc. Romanii au obținut o victorie foarte importantă în primul meci al sezonului în deplasare contra celor de la Torino.  Gazdele partidei de astăzi s-au impus in acel meci cu scorul de 1-0. Pentru AS Roma a marcat unul din cei mai buni jucători ai echipei Edin Dzeko în prelungirile partidei. Pasa de gol a fost oferită de către fiul lui Patrick Kluivert, jucător foarte tânăr. Un lucru foarte important pentru cei de la AS Roma este acela că nu va avea nici un jucător indisponibil. Toți pariorii vor merge pe mâna celor de la AS Roma pentru in succes deoarece sunt cotați cu prima șansă. Ponturi pariuri sportive ne va aduce o cotă de 1.66 pentru acest meci.

Atalanta vine și ea după un succes în prima etapă a Serie A . Oaspeții partidei de astăzi și în playoff-ul UEFA Europa League la mijlocul săptămânii trecute. Ei au încheiat la egalitate acel meci contra celor de la FC Copenhaga cu scorul de 0-0. În Serie A au trecut în prima etapă de Frosinone. Scorul înregistrat în acea partidă a fost de 4-0. Pentru cei de la Atalanta au marcat în acel meci Gomez o dublă, Hateboeur și Pasalic. Cei de la Atalanta pot furniza o surpriză și astăzi dar ei se vor concentra mai mult pe returul din UEFA Europa League.

Pentru meciul dintre AS Roma vs Atalanta am ales o serie de alte ponturi ce ne pot aduce un câștig consistent. Un pont referitor la ambele echipe marchează ne va aduce o cotă de 1.90. Noi credem că este foarte avantajoasă si ar trebui să profităm de ea. Un alt pronostic câștigător este acela cum că se vor marca peste 2.5 goluri. Acest pont vine cu o cota de 1.70. Pariază și câștigă cu noi.