Serie A: Parma vs Juventus

Recomandarea noastră: 2

parma juventus pariuri serie a
Parma - Juventus
1
18
X
7,50
2
1.17

După meciul foarte frumos de aseară dintre Milan și Roma, astăzi Serie A ne selectează cu noi partide foarte interesante. Meciul pe care am ales să îl analizăm pentru pariuri sportive online se va disputa între Parma vs Juventus. Cele două formații au obiective total diferite pentru acest sezon. Adversarele din această seară nu s-au mai întâlnit de aproximativ trei ani într-un meci direct. Astfel că din rezultatele directe nu putem trage o concluzie. Acest meci are o favorită clară dar calculele hârtiei pot fi date oricând peste cap de cei de la Parma.

Pragmatism în Parm vs Juventus

Parma a început foarte slab acest sezon. Totuși trebuie să ținem cont că gazdele partidei de astăzi vin din postura de echipă nou-promovată. În cele două runde disputate în acest sezon cei de la Parma au reușit să acumuleze un singur punct. În prima rundă a sezonului au remizat cu scorul de 2-2 contra celor de la Udinese. În cea de-a doua etapă au cedat pe terenul celor de la Spal cu scorul de 1-0.  Pentru Parma nu va lipsi nici un jucător astăzi lucru care este foarte important. Cei de la Parma vor avea un sprijin foarte în proprii suporteri care îi vor încuraja pe toată durata partidei. Cu siguranță cei de la Parma vor aborda o tactică defensivă și vor încerca să lovească pe contraatac.

Juventus este mare favorită pentru a lua cele trei puncte puse în joc. Bianconerii au maxim de puncte după cele două runde disputate. Juve a învins pe Chievo în prima etapă iar în cea de-a doua au trecut de Lazio cu scorul de 2-0. Pentru Juve o absență sigură în acest joc va fi cea a lui Spinazzola. În ultimele zile și prezența lui Cristiano Ronaldo a fost pusă sub semnul întrebării. Portughezul a fost accidentat ușor la unul dintre antrenamentele echipei. Pronosticul pentru a fi jucat la pariuri sportive online merge pe o victorie a celor de la Juventus.

Pentru jocul dintre Parma vs Juventus putem merge și pe i victorie la cel puțin două goluri în favoarea Bătrânei Doamne. Acest pont ne va aduce o cotă de 1.45. Peste 2.5 goluri are o cotă de 1.50. Credem că și acest pont are mari șanse de reușită ținând cont de forța ofensiva pe care o are Juve. Pariază și câștigă alături de noi în fiecare zi.