Serie A: Napoli vs Empoli

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Napoli - Empoli
1
1.23
X
6.40
2
12.00

Serie A pornește la drum cu o nouă etapă foarte spectaculoasă. Primul meic al rundei cu numărul 11 este întâlnirea dintre Napoli vs Empoli. Acest meci se anunță unul spectaculos chiar dacă are o favorită clară la victorie. Diferența dintre cele două adversare de astăzi este una foarte mare lucru ce se reflectă și în pozițiile ocupate în clasament de cele două formații. Napoletanii au câștigat ultimele trei dueluri directe, iar la acest lucru ne așteptăm și în jocul din această seară. Cele mai bune cote sunt la casele de pariuri partenere de pe site-ul Beturi.ro.

Duel dezechilibrat Napoli vs Empoli

Napoli pornește din postura de mare favorită în acest joc. Gazdele partidei de astăzi trebuie să înscrie cât mai repede posibil pentru a nu își îngreuna jocul. Cei de la Napoli ocupă pozția a treia a clasamnetului dar la egalitate de puncte cu locul 2 ocupat de Inter. Au reușit până în acest moment să acumuleze 22 de puncte. În ultima etapă au remizat contra celor de la AS Roma chiar pe acest stadion cu scorul de 1-1. Napoli se pregătește pentru meciul de săptămâna viitoare din UEFA Champions League contra celor de la PSG. Ancelotti nu se va putea baza astăzi pe Chiricheș, Meret și Verdi. Chiar și așa ne așteptăm la o victorie a napoletanilor. La noi beneficiezi de cele mai bune cote.

Empoli se află în lupta pentru evitarea retrogradării și pentru ei este bun și un punct în această seară. Totuși trebuie să ținem cont că va fi foarte greu să obțină și o remiză. Cei de la Empoli ocupă poziția a 18-a a clasamentului după ce au reușit să acumuleze doar șase puncte. Aceste puncte au venit după o victorie și trei rezultate de egalitate. Ținând cont de ce adversary puternic vor întâlni cei de la Empoli sunt cotați cu șanse foarte mici.

Meciul dintre Napoli vs Empoli ne va aduce și alte ptonosticuri de pe urma cărora să câștigăm astăzi. Ne așteptăm la multe goluri din partea gazdelor astfel că vom miza că se vor marca peste 2,5 goluri la o cotă de 1.75. Această cotă este una foarte avantajoasă ținând cont de forța ofensivă a celor de la Napoli. Vom miza și pe faptul că doar una dintre cele două formații va reuși să înscrie și vom avea o cotă de 1.80 pentru acest pronostic. Ține cont de sfaturile noastre și pe termen lung o să reușești să câștigi.