Serie A: Lazio vs Inter

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Lazio - Inter
1
2.43
X
3.30
2
2.95

Etapa cu numărul 10 din Serie A se apropie de final. Mai este de disputat un singur meci dar acesta este cel mai interesant joc al etapei. Pe Stadio Olimpico din Roma, Lazio vs Inter ne vor oferi un meci de ținut minte. Ne așteptăm la un meci deosebit deoarece nu trebuie să uităm faptul că ceel două formații s-au luptat în sezonul trecut pentru un loc de UEFA Champions League. Cele două formații s-au întâlnit în ultima etapă a sezonului trecut când Inter a câștiga în prelungiri și astfel a obținut biletele de UEFA Champions League în locul celor de la Lazio. Cele mai bune cote o să le găsești doar pe site-ul Beturi.ro.

Derby în Italia între Lazio vs Inter

Lazio are o revanșă de luat după cele întâmplate în sezonul trecut. Până acum în Serie A, gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a patra a clasamentului după ce au acumulat 18 puncte. Radu Ștefan și compania au suferit o singură înfrângere în ultimele cinci etape și au reușit patru victorii. Lazio, alături de Spal nu a înregistrat nici un rezultat de egalitate în acest sezon. Pe teren propriu, cei de la Lazio vin după trei victorii ceea ce ne demonstrează că se află într-o formă foarte bună. Mai mult, cei de la Lazio au învins la mijlocul săptămânii trecute în grupele UEFA Europa League pe Olympique Marseille cu scorul de 3-1.

Inter, după un început mai slab de sezon, par a fi într-o revenire de formă. Icardi și compania ocupă poziția a treia a clasamnetului după ce au acumulat 19 puncte. În Serie A, nerrazurri vin după cinci victorii în ultimele cinci etape. Acest lucru ne arată că se află într-o formă de zile mari. Totuși ei au pierdut în grupele UEFA Champions League contra Barcelonei cu scorul de 2-0. Spaletti nu se va putea baza pe Nainggolan, care este singurul absent al oaspeților. Cele mai bune cote pentru pariuri sunt pe Beturi.ro.

Derby-ul zilei din Italia dintre Lazio vs Inter ne va aduce și alte pronosticuri câștigătoare. Vom miza pe faptul ză ambele formații vor reuși să marcheze. Acest pont ne va aduce o cotă de 1.80. Un alt pronostic de luat în calcul este că va fi egal la pauză sau la final. Acest pronostic ne aduce o cotă destul de avantajoasă în opinia noastră de 1.71. Cotele pe care noi mizăm sunt de la casa de pariuri Fortuna.