Serie A: Lazio vs AC Milan

Recomandarea noastră: 1

Serie A, Lazio, AC Milan
Lazio - AC Milan
1
1.77
X
3.80
2
4.90

Nu este etapă fără derby în Serie A. Runda a 13-a ne programează un meci foarte important în care se vor duela Lazio vs AC Milan. Partida va avea loc pe stadionul Olimpico din Roma. Cele doua formații sunt vecine de clasament și în acest sezon se anunță o luptă între ele pentru locurile de UEFA Champions League. Ultimele două meciuri directe dintre cele două formații s-au terminat cu scorul de 0-0 în timpul regulamentar. Totuși pentru jocul de astăzi sperăm să vedem multe goluri. Chiar dacă sunt despărțite de un singur punct în opinia noastră avem o favorită clară la cele trei puncte puse în joc. Strategie meciuri fotbal poate fi una ce ne va aduce câștig astăzi.

Derby-ul etapei Lazio vs AC Milan

Lazio pornește din postura de favoriă în acest meci. Ei au avantajul de a evolua în fața propriilor suporteri. Cu 22 de puncte ei ocupă poziția a 4-a a clasamentului din Serie A. Se află la o distanță destul de mare de primele trei clasate astfel că putem spune că obiectivul lor este clasarea pe poziția a patra. În șase partide disputate acasă în acest sezon au obținut patru victorii. Chiar dacă au unele probleme în ofensivă ne așteptăm ca astăzi să reușească să marcheze. Leiva este singurul absent al lazialilor astăzi. Strategie meciuri fotbal găsești oriunde dar cea mai bună e pe Beturi.ro.

AC Milan pornește cu a doua șansă și din cauza faptului că pentru acest meci are foarte mulți jucători indisponibili. Rosso-nerri ocupă poziția a cincea după ce au acumulat 21 de puncte fiind la un singur punct în spatele adversarilor de astăzi. Milan vine după o înfrângere în fața celor de la Juve cu scorul de 2-0. Pentru acest joc cei de la Milan nu se vor putea baza pe Higuain, Romagnoli, Musacchio, Caldara, Bonaventura și Biglia. Ținând cont de aceste absențe, șansele lor pentru cele trei puncte puse în joc scad foarte mult.

Partida dintre Lazio vs AC Milan este cea mai inportantă a acestei etape din Serie A. Vom miza la finalul celor 90 de minute pe o victorie a celor de la Lazio. Acest pont ne va aduce o cotă de 1.77. Vom miza la o cotă de 1.80 că se vor executa peste 9,5 cornere în acest meci. Ținând cont de problemele de efectiv ale milanezilor putem paria că nu vor reuși să marcheze astăzi la o cotă de 1.90. Ține cont de sfaturile noastre și o să reușești să câștigi.