Serie A: Juventus vs Napoli

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Juventus - Napoli
1
1,82
X
3,45
2
4,75

Derby-urile din Serie A sunt programate unul după altul. Nu ne putem desprinde de micul ecran deoarece am pierde un meci extraordinar. De la ora 19:00 este programată partida dintre Juventus vs Napoli. În ultimele sezoane cele două formații s-au luptat la titlu dar și în această stagiune ele par favorite la primele două locuri. Două din ultimele trei dueluri directe au fost câștigate de cei de la Napoli. În ultimele două dueluri directe s-a marcat un singur gol. Cele mai bune pariuri online le găsești la partenerii noștri de pe site-ul Beturi.ro.

Derby de Il Scudetto: Juventus vs Napoli

Juventus este văzută cu prima șansă în acest joc la cele trei puncte. În primele șapte meciuri ale acestui sezon în toate competițiile au înregistrat doar victorii. Șase victorii în Serie A și una în UEFA Champions League sunt rezultatele gazdelor de astăzi. Ultimele trei meciuri disputate de Ronaldo și compania au adus victorii cu scorul de 2-0. Chiar dacă cei de la Juve au o ofensivă foarte puternică trebuie să notăm faptul că într-un singur meci din acest sezon au marcat mai mult de două goluri. Max Allegri nu se va putea baza astăzi pe Costa De Sciglio și Khedira. La pariuri online poți să câștigi doar cu noi. Napoli are și ea un start de sezon bun chiar dacă au înregistrat o înfrângere. În celelalte cinci etape disputate au înregistrat victorii. Astfel cu 15 puncte ei ocupă poziția a doua a clasamentului fiind la trei puncte în spatele adversarilor de astăzi. Carlo Ancelotii nu se va putea baza pe Vlad Chiricheș și Younes. Credem ca aceste absențe nu vor influența rezultatul final al acestei partide. În acest meci experiența lui Carlo Ancelotti poate fi decisivă în vederea rezultatului final al partidei.

Juventus vs Napoli ne pregătesc un meci de zile mari. Pe Allianz Stadium credem că Juve vor reuși să își mențină forma perfectă și să își treacă în cont cele trei puncte. Chiar dacă ambele formații au ofensive foarte puternice noi vom miza pe faptul că se vor marca peste 2,5 goluri. Acest pont ne va aduce o cotă de 1.90. Putem miza și pe faptul că se vor arăta peste 3,5 cartonașe galbene pa o cotă de 1.60. Pariază cu noi.