Serie A: Juventus vs Inter

Recomandarea noastră: 1

Serie A, Juventus, Inter
Juventus - Inter
1
1.56
X
3.90
2
6.50

Derby D’Italia își va consuma în această seară un nou episod. Este cel mai important meci în campionatul Italiei pentru ambele echipe, dar și suporteri, astfel că orgoliile sunt unele foarte mari. Astfel că ne așteptăm la un meci de totul sau nimic pentru ambele echipe. Juventus vs Inter va deschide etapa cu numărul 15 din Serie A. Ultimul meci direct dintre cele două formații s-a terminat cu scorul de 3-2 la capătul unui meci foarte spectaculos. Astăzi ne este pregătită o înfruntare între unii dintre cei mai puternici atacanți și astfel putem spune că spectacolul este asigurat. O bună strategie meciuri fotbal ne poate duce spre un câștig important astăzi.

Derby D’Italia Juventus vs Inter

Juventus pornește din postura de mare favorită. În acest sezon bianconerri au o echipă foarte puternică și pot învinge orice adversar. Bătrâna Doamnă ocupă prima poziție a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 40 de puncte. Ei au un parcurs aproape perfect reușind să obțină 13 victorii și un rezultat de egalitate.  Ronaldo și compania nu au primit nici un gol în ultimele patru meciuri disputate în toate competițiile. Titlul pare a fid oar o formalitate pentru Juventus dar astăzi ei vor lupta pentru blazon, care este foarte important. Cu 10 reușite Cristiano Ronaldo este golgeterul campionatului din Italia, astfel că așteptăm de la el cel puțin un gol astăzi. Pariază și cu o strategie meciuri fotbal o să câștigi.

Inter speră la un rezultat mare astăzi dar le va fi foarte greu să obțină ceva la sfârșitul acestei partide. Nerrazuri sunt pe poziția a treia a clasamentului și se pare căse vor lupta cu Napoli pentru locul secund. Speranțele celor de la Inter stau în Mauro Icardi. În ultimele două meciuri disputate în deplasare cei de la Inter nu au reușit să își treacă în cont nici un succes. Au pierdut cu scorul de 4-1 la Atalanta pentru ca în ultima etapă să remizeze pe terenul celor de la AS Roma.

Meciul dintre Juventus vs Inter se anunță a fi unuldeosebit de interesant. Vom paria la finalul celor 90 de minute pe o victorie a celor de la Juventus. Gazdele partidei de astăzi sunt o echipă foarte puternică șicând evoluează pe teren propriu au un avantaj în plus.La acest meci după părerea noastră merge și un pariu referitor la faptul că ambele echipe vor reuși să marcheze. Un GG ne va aduce o cotă de 1.80. Pariază în fiecare zi alături de echipa noastră.