Serie A: Juventus vs Bologna

Recomandarea noastră: 1

Juventus - Bologna
1
1.10
X
7.00
2
15.00

O nouă etapă din Serie A se află în plină desfășurare. După ce aseară am asistat la primele meciuri astăzi runda cu numărul șase continuă cu noi meciuri foarte interesante. Unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale zilei se anunță a fi partida dintre Juventus vs Bologna. Acest joc se anunță a fi unul dezechilibrat dar nu știm niciodată când poate apărea o surpriză. În ultimele patru meciuri directe s-a impus clar Juventus. Astăzi tot ei sunt cotați cu prima șansă la victorie. Cele mai bune cote le găsești pe Beturi.ro.

Goluri în Juventus vs Bologna

Juventus este mare favorită la cele trei puncte astăzi. Bianconerri sunt pe prima poziție a clasamentului și domină clar acest sezon. Elevii lui Max Allegri sunt pe prima poziție a clasamentului. Ei au început perfect acest sezon și au înregistrat șase victorii în primele șase meciuri disputate în toate competițiile. În ultima etapă ei au obținut o victorie destul de greu, în deplasare contra celor de la Frosinone. Scorul acelui meci a fost de 2-0 în favoarea Bătrânei Doamne. Pentru meciul din acestă seară Juve nu se va putea baza pe Conti, De Sciglio și Khedira. Chiar dacă aceștia sunt jucători foarte importanți credem că Juventus îi vor putea înlocui cu ușurință. Doar cu cele mai bune cote oferite de noi poți să câștigi la pariuri.

Bologna pornește cu a doua șansă în acest meci. Oaspeții partidei de astăzi ocupă abia poziția a 18-a a clasamentului. În cele cinci etape disputate au reușit să acumuleze doar patru puncte. În aceste etape marea lor problemă a fost ofensiva deoarece au marcat doar două goluri. Pentru acest meci nu se vor putea baza pe Helander și Pulgar. Și așa Bologna are un lot modest iar aceste absențe vor conta foarte mult în economia partidei.

Săptămână de săptămână, Serie A ne oferă meciuri foarte spectaculoase. Astăzi credem că partida dintre Juventus vs Bologna va fi una foarte interesantă. La peste 2,5 goluri avem o cotă de 1.60. Ne așteptăm la multe goluri de la cei de la Juventus astfel că această cotă are mari șanse de reușită. Cota de 1.80 pentru acest joc ne va aduce un câștig destul de mare.