Serie A: Inter vs Torino

Recomandarea noastră: 1

Inter - Torino
1
1,50
X
3,80
2
5,60

După spectacolul de aseară, acum Serie A ne aduce alte partide foarte interesante. Încheiem această săptămână cum nu se poate mai frumos. De la ora 21:30 este programată să aibă fluierul de start partida dintre Inter vs Torino. Acest joc se va disputa pe arena Giuseppe Meazza. În prima etapă ambele formații au suferit înfrângeri astfel că astăzi sunt obligate să obțină un rezultat pozitiv. Ne așteptăm la un joc foarte echilibrat astăzi. Dovadă pentru acest lucru sunt ultimele dueluri directe dintre cele două formații. Două din ultimele trei meciuri directe s-au încheiat la egalitate. Cele mai bune predicții fotbal sunt pe site-ul Beturi.ro.

 

Tactică în Inter vs Torino

 

Inter nu a început deloc bine acest sezon. În prima etapă nerazurri au suferit o înfrângere pe terenul celor de la Sassuolo. Acel meci a fost pierdut de elevii lui Luciano Spaletti cu scorul de 1-0. Inter a jucat modest în acel meci și chiar dacă au avut o posesie superioară nu și-au creeat ocazii mari de a marca. În această seară așteptăm mult mai mult de la Mauro Icardi care în meciul contra celor de la Sassuolo nu și-a prea făcut simțită prezența. Ținând cont de transferurile făcute în acestă vară, Inter ar trebui să se impună. Specialiștii noștrii în predicții fotbal vor merge pe mâna celor de la Inter Milano.

Torino nu a obținut nici ea un rezultat pozitiv în primul meci al sezonului. Torro a pierdut în fața celor de la AS Roma, pe teren propriu, după un gol primit în prelungirile partidei. Pentru oaspeții partidei de astăzi ar fi bun și un rezultat de egalitate. În meciul contra Romei, Torino a avut și un gol anulat după ce arbitru partidei a văzut reluarea prin sistemul VAR. Pe alocuri Torino a jucat bine dar tot au pierdut.

Meciul dintre Inter vs Torino ne oferă cote la pariuri foarte atractive. Cota de 1.50 pe care o are Inter la victorie ne poate aduce o sumă consistentă de bani.  Așa cum am spus, credem că va fi un meci foarte echilibrat și diferență o sa fie făcută de un singur gol. Pentru o cotă se 1.70 am ales să mizăm că se vor înscrie sub 2.5 goluri. O altă cotă care merită încercat este aceea că Mauro Icardi ca reuși să înscrie. Acest pont are cota de 4.00.