Serie A: Inter vs Milan

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Inter - Milan
1
2.48
X
3.30
2
2.90

Derby della Madonnina își va desfășura în această seară un nou episod. Fanii așteaptă de mult timp acest meci, astfel că el se va disputa cu casa închisă. Partida va avea loc pe Giuseppe Meazza așa cum se numește stadionul când Inter este gazdă. Se anunță un duel foarte interesant și la nivelul atacanților celor două echipe, Icardi vs Higuain. Ultimele două meciuri directe dintre cele două formații s-au încheiat cu scorul de 0-0 la finalul celor 90 de minute, dar astăzi sperăm să vedem și goluri. Cei mai buni tipseri ne vor aduce cele ami interesante pronosticuri pentru cele mai importante meciuri.

Derby della Madonnina: Inter vs Milan

Inter pare a fi într-o formă foarte bună. Nerrazurii trec printr-o perioadă extraordinară și orice echipă ar fi invidioasă pe ei. Icardi și compania au ajuns la șase victorii în ultimele șase partide disputate în toate competițiile. Două dinte aceste victorii au fost obținute în UEFA Champions League. Cu 16 puncte acumulate, gazdele partidei de astăzi ocupă în acest moment poziția a treia a clasamentului. Ținând cont că titlul este al celor de la Juve ei se pot lupta cu șanse reale la poziția a doua. Pentru acest meci Luciano Spaletti nu va avea nici un jucător indisponibil ceea ce este foarte important în economia partidei. Pariază și mergi pe mâna celor mai buni tipseri.

Milan chiar dacă pare a nu face un sezon foarte bun, rămâne o echipă foarte puternică. Oaspeții partidei de astăzi ocupă poziția a zecea a clasamnetului după ce au reușit să acumuleze 12 puncte. Trebuie să ținem cont că ei au un meci mai puțin disputat. În Serie A, rossonerri vin  după două victorii și trei rezultate de egalitate. Acest lucru ne arată că și ei trec printr-o perioadă bună. În acests ezon au înregistart o singură înfrângere în fața celor de la Napoli în chiar prima etapă disputate.

Erby-ul dintre Inter vs Milan se anunță a fi unul foarte strâns și echilibrat. Vom miza la o cotă de 1.50 câ la pauză sau la final va fi egal. Un alt pont ce merită încerca este cel conform căruia se vor arăta peste 5,5 cartonașe galbene. Acest pont ne va aduce o cotă de 2.00. Ne așteptăm ca jucătroii ambelor formații să fie foarte motivați și astfel în unele momente să se apeleze la intrări mai dure. Pariază și câștigă alături de noi în fiecare zi.