Serie A: Inter vs Fiorentina

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Inter - Fiorentina
1
1.74
X
3.60
2
5.00

Mijlocul de săptămână ne oferă o nouă serie de meciuri foarte interesante. Meciul zilei din Serie A va avea loc pe Giuseppe Meazza. Inter vs Fiorentina este un meci de la care așteptăm spectacol. Potrivit cotelor de la pariuri dar și a formei celor două echipe ne așteptăm la un meci foarte echilibrat. Cele mai mici detalii vor face diferența în acest meci. Ultimele meciuri directe dintre cele două formații au fost partide în care am văzut multe goluri. În patru din ultimele cinci meciuri directe am văzut cel puțin trei goluri. Un astfel de meci așteptăm și astăzi. Cele mai bune cote sunt doar pe Beturi.ro.

 

Derby între Inter vs Fiorentina

 

Inter are prima șansă în acest meci. Nerrazurri nu au un start de sezon cu care să se mândrească. Elevii lui Spaletti sunt în acest moment pe poziția a noua a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze doar șapte puncte după cele cinci etape. Acest bilanț este unul destul de modest pentru pretențiile celor de la Inter. Gazdele partidei de astăzi au obținut un succes important în grupele UEFA Champions League contra celor de la Tottenham cu scorul de 2-1. Acel succes a venit în prelungirile partidei. Mai mult, Inter a câștigat tot în prelungiri ultima partidă din Serie A contra celor de la Sampdoria. Alege cele mai bune cote și câștigă.

Fiorentina a pornit destul de bine în acest sezon. Echipa Viola ocupă poziția a treia a clasamentului. Ei au reușit până acum să acumuleze 10 puncte. Trei victorii, un rezultat de egalitate și o înfrângere sunt rezultatele celor de la Fiorentina în acest sezon. Trebuie să notăm faptul că oaspeții partidei de astăzi au cea mai bună defensivă din Italia. În cele cinci meciuri disputate au primit doar trei goluri ceea ce ne arată că sunt foarte bine organizați din punct de vedere al defensivei.

Noua etapă din Serie A debutează cu un meci foarte interesant. Inter vs Fiorentina ne va aduce și alte pronosticuri câștigătoare. Un pariu pentru sub 2,5 goluri ne va aduce o cotă de 1.80. Această cotă credem că este una foarte avantajoasă. La finalul celor 90 de minute vom paria că se va impune Inter. Acest pont ne aduce o cotă de 1.79. Doar alături de noi poți să câștigi la pariuri sportive în fiecare zi.