Serie A: Genoa vs Napoli

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Genoa - Napoli
1
6.00
X
4.40
2
1.55

Serie A continuă să ne ofere partide spectaculoase etapă de etapă. Astăzi va debuta runda cu numărul 12. Ultimul meci al zilei este unul cât se poate de interesant. Pe lângă faptul că este un duel important pentru primele locuri, vor fi implicați și jucători români. La gazde va evolua Ionuț Radu iar la oaspeți Vlad Chiricheș este indisponibil. În acest meci se vor întâlni Genoa vs Napoli pe stadionul Luigi Ferraris. Napoli are un avantaj moral față de adversarii de astăzi deoarece au reușit să câștige ultimele trei dueluri directe. Meciuri azi sunt foarte multe dar noi vă vom oferi pornosticuri doar la cele mai interesante.

Spectacol în Genoa vs Napoli.

Genoa nu trece printr-o perioadă foarte bună. Ei au o serie de cinci meciuri în care nu și-au trecut în cont nici un succes. În acest timp au reușit să acumuleze doar două puncte. După aceste rezultate ei au ajuns pe poziția a 13 după ce au reușit să acumuleze 14 puncte. În patru din aceste ultime etape au reușit să marcheze ceea ce înseamnă că problemele lor sunt în defensivă. În ultima etapă au înregistrat o înfrângere cu scorul de 5-0 în deplasare contra celor de la Inter. Sperăm într-o evoluție mai bună astăzi a lui Ionuț Radu. Pariază și câștigă cu meciuri de fotbal azi.

Napoli are nevoie de cele trei puncte pentru a rămâne în cursa pentru poziția a doua și chiar la titlul de campioană. Napoletanii ocupă poziția a treia a clasamentului dar sunt la egalitate de puncte cu cei de la Inter care sunt pe 2. Oaspeții partidie de astăzi au reușit să acumuleze până în acest moment 25 de puncte. Cei de la Napoli vin după un meci foarte bun făcut în UEFA Champions League făcut contra celor de la PSG. Acel meci s-a încheiat cu scorul de 1-1. Vlad Chiricheș este singurul absent al oaspeților de astăzi astfel că vor putea alinia cel mai bun prim 11.

Meciul dintre Genoa vs Napoli se anunță a fi o partidă foarte spectaculoasă. Ne așteptăm la amebele echipe să reușească să înscrie. GG ne va aduce o cotă de 1.70. La finalul celor 90 de minute vom miza pe o victorie a celor de la Napoli. Victoria lor ne aduce o cotă de 1.55. În opinia noastră este o cotă ce nu trebuie ratată de nici un parior. Pariază pe mâna noastră și pe termen lung o să fi în profit.