Serie A: Fiorentina vs Juventus

Recomandarea noastră: 2

Serie A, Fiorentina, Juventus
Fiorentina - Juventus
1
5.60
X
3.80
2
1.64

O nouă etapă din Serie A se desfășoară în aceste zile. Sunt programte o serie de meciuri foarte interesante pe care o să le găsiți pe Beturi.ro. Cel mai interesant meci al zilei din campionatul Italiei este întâlnirea dintre Fiorentina vs Juventus. Chiar dacă Juve pornește ca favorită, gazdele partidei de astăzi sunt genul de echipă care pot pune probleme oricărui adversar. Ultimele două meciuri directe dintre cele două formații au fost câștigate de către cei de la Juventus. Au fost partide în care aceștia nici nu au primit gol. Astăzi ne așteptăm la un joc destul de spectaculos în care ambele echipe au șanse să marcheze. Adoptă o strategie pariuri de pe site-ul Beturi.ro și apoi o să câștigi.

Derby-ul zilei Fiorentina vs Juventus

Fiorentina pa a nu avea nici un fel de griji pentru acest sezon. Ei se află pe poziția a 10-a a clasamentuluo. Înultimele cinci etape au o serie de 5 remize. Prectic în fiecare dintre aceste meciuri ei au acumulat câe un punct. Vom asista și astăzi la un rezultat de egalitate? Pe teren propriu cei de la Fiorentina nu au suferit nici o înfrângere în acest sezon ceea ce ne arată că în fața propriilor fani sunt o echipe foarte puternică.  O bună stretgie pariuri ne va putea dice spre câștig astăzi.

Juventus pornește ca favorită la victorie și astăzi așa cum o face în fiecare meci pe care îl dispută în Serie A. Bianconerri sunt pe prima poziție a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 37 de puncte. Singurul lor pas greșit în acest sezon a fost un rezultat de egalitate. În ultimele trei meciuri disputate în toate competițiile au înregistrat trei înfrângeri. Mai mult, în aceste meciuri nici nu au primit gol. Așa cum ne-a obișnuit Bătrâna Doamnă în ultimele sezoane defensiva este punctul ei forte. Speranțele celor de la Juve stau și în acest meci în Cristiano Ronaldo care s-a impus deja ca un lider al echipei.

În partida dintre Fiorentina vs Juventus vom miza pe o victorie a celor de la Juventus la finalul celor 90 de minute. Putem paria la o cotă de 1.70 că doar una dintre cele două echipe va reuși să marcheze. La ce defensivă au arătat cei de la Juve în ultima perioadă credem că astăzi nu vor primi gol. Vom miza și pe faptul că Juve va avea mai multe cornere. Acest pont ne va aduce o cotă de 1.40. Pariază în fiecare zi alături de echipa noastră.