Serie A: Empoli vs Juventus

Recomandarea noastră: 2

Empoli - Juventus
1
11.50
X
5.40
2
1.30

Așa cum ne-am obișnuit deja, meciurile spectaculoase vin și din Serie A. Astăzi ne-a a tras atenția partida dintre Empoli vs Juventus. Juve este echipa ce dimonă acest început de sezon și impresionează atât în Italia cât și în Europa. Jocul de astăzi ne aduce două echipe cu un joc și rezultate total diferite în acest început de sezon. Juve are mari șanse să se impună și astăzi deoarece în fața adversarilor de astăzi a reușit să câștige ultimele cinci meciuri directe. Astfel ei au toate atuurile pentru încă o victorie în Serie A. Meciuri de fotbal azi sunt foarte multe dar este foarte important să le alegem pe cele mai bune.

Goluri multe în Empoli vs Juventus

Empoli ar privi și un reuzltat de egalitate ca pe o victorie în acest joc. Gazdele partidei de astăzi ocupă doar poziția a 18-a a clasamnetului după ce au reușit să acumuleze doar șase puncte. Este aproape sigur faptul că ei în acest seozn se vor afla în lupta pentru evitarea retrogradării. Trei înfrângeri și două rezulatte de egalitate este bilanțul celor de la Empoli în ultimele cinci etape disputate. Doar cu meciuri de fotbal azi îți poți trece în cont câștiguri importante.

Juventus pornește ca favorită și astăzi așa cum o face în fiecare meci din Italia. Bătrâna Doamnă vine după un succes cu scorul de 1-0 în fața celor de la Manchester United chiar pe Old Trafford. În ultima etapă din Serie A, Juve a remizat în fața celor de la Genoa cu scorul de 1-1 și astfel a făcut primul pas greșit al sezonului. Chiar și cu acest pas greșit considerăm că ei nu vor putea fi opriți din cursa pentru titlu în Italia. Khedia și Mandzukic sunt singurii absenți ai celor de la Juve, dar chiar și așa ei vor putea alinia un prim 11 foarte competitiv.

Partida dinte Empoli vs Juventus ne vaa duce la centru unii dintre cei mai în formă jucători. Pentru acest meci vă recomandăm să mizați pe o victorie a celor de la Juve la cel puțin două goluri diferență, pont ce ne va aduce o cotă de 1.70. Considerăm această cotă ca fiind una cu șanse foarte mari de reușit. N eașteptăm ca cei de la Empoli să aibă mai multe cartonașe galbene. Astefl vom miza la o cotă de 1.40 că Empoli va avea mai multe galbene decât Juve. Pariază în fiecare zi alături de noi.