Serie A: Empoli vs AC Milan

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Empoli - AC Milan
1
4.35
X
3.40
2
1.89

Serie A, a ajuns la finalul etapei cu numărul șase. Această rundă se va încheia cu un meci care se anunță unul foarte spectaculos. Empoli vs AC Milan ne vor oferi o partidă care se anunță a fi una foarte interesantă. În ultimele trei meciuri directe am asistat la toate rezultatele posibile: o victorie Empoli, una AC Milan și un rezultat de egalitate. Ținând cont că acest meci pare a fi unul foarte spectaculos nu are cum să ne lipsească de pe biletul zilei de la pariuri. Totuși, trebuie să fim foarte atenți când alegem pronosticul deoarece acest meci se anunță a fi unul deschis oricărui rezultat. Pariază și câștigă cu cote pariuri oferite de noi.

Meci tactic: Empoli vs AC Milan

Empoli își propune un rezultat mare în acestă seară. În acest sezon gazdele partidei de astăzi sunt într-o formă destul de slabă. Ei au reușit să acumuleze doar patru puncte după primele cinci runde ale sezonului. Acest bilanț a venit după o victorie și un rezultat de egalitate. Forma de moment a celor de la Empoli este una foarte slabă. Ei au înregistrat un rezultat de egalitate și trei înfrângeri în ultimele patru etape disputate. Gazdele partidei de astăzi nu se vor putea baza pe Acquah, Antonelli, Polvani și Zajc. Aceste absențe sunt foarte importante și vor influența jocul de astăzi a celor de la Empoli. Cote pariuri ne vor aduce pentru astăzi o cotă foarte avantajoasă.

AC Milan este obligată să își treacă în cont cele trei puncte puse în joc astăzi. După patru partide disputate elevii lui Gatusso sunt pe poziția a 13-a a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze doar cinci puncte după o victorie și două rezultate de egalitate. Pentru rossoneri în acest meci nu vor putea evolua Conti, Cutrone și Strinic. Chiar și cu aceste absențe cei de la Milan trebuie să bifeze cele trei puncte astăzi.

Meciul dintre Empoli vs AC Milan se anunță a fi un meci foarte echilibrat. În acest meci vom miza pe o victorie a celor de la AC Milan. Acest pont va avea o cotă de 1.89. În acest meci avem mare încredere că va marca Gonzalo Higuain. Acest pont ne va aduce o cotă de 2.50. Pariază și câștigă la pariuri în fiecare zi, cu pronosticurile din fotbal, oferite de echipa Beturi.ro.