Serie A: Chievo vs Juventus

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Chievo - Juventus
1
14.00
X
5.80
2
1.23

Serie A se apropie de primul fluier al sezonului. Meciul care va deschide cel mai  interesant sezon al ultimilor ani este întâlnirea dintre Chievo vs Juventus. Transferul lui Cristiano Ronaldo în Serie A a crescut mult interesul suporterilor asupra acestui campionat. Venirea lui Ronaldo în lotul Bătrânei Doamne a făcut din Juve o echipă și mai puternică. Cele două echipe s-au întâlnit și în sezoanele trecute de Serie A. În ultimele cinci meciuri directe de fiecare dată victoria a revenit celor de la Juventus, care este favorită certă și în această seară. Mai mult, în ultimele trei meciuri directe contra celor de la Chievo, Juventus nici nu a primit gol, lucru care îi arată valoarea. Cu acest meci poți revendica un bonus la pariuri de la cea mai bună casă.

Chiaevo rămâne o echipă modestă și cu siguranță se va lupta pentru evitarea retrogradării și în acest sezon. Sezonul trecut au avut  un final de sezon foarte bun și au obținut trei victorii în ultimele trei etape, reușind astfel să încheie pe poziția a 13-a. Transferurile pentru echipa gazdă nu au fost unele răsunătoare. Cele mai importante nume care s-au alăturat lotului sunt Tomovic de la Fiorentina și Federico Barba de la Sporting Gijon. În ultimele două meciuri de pregătire Chievo a suferit două înfrângeri în care a primit șapte goluri fără să înscrie. Acest meci ne va aduce o cotă avantajoasă dar și un bonus la pariuri la partenerul nostru Unibet.

Juventus pornește în cursa pentru cel de-al optulea titlu consecutiv. Bătrâna Doamnă, prin aducerea lui Cristiano Ronaldo a realizat unul dintre cele mai importante transeferuri din Europa. Pe lângă portughez, oaspeții partidei de astăzi i-au mai achiziționat și pe Joa Cancelo, Emre Can, Mattia Perin și Leonardo Bonucci, care a fost repatriat. În cele patru meciuri din această vară pe care le-a disputat Juve, a obținut trei victorii și a suferit o singură înfrângere. Trebuie să notăm și plecarea lui Gigi Buffon, care s-a transferat la PSG. Astăzi, ținând cont că Serie A se va vedea și în România, ne așteptăm la spectacol încă din meciul de debut al noului sezon.

La partenerul nostru Unibet, care oferă și un bonus la pariuri atrăgător pentru meciul dintre Chievo vs Juventus vă recomandăm și alte ponturi cu o cotă mai mare: putem miza pe faptul că doar una dintre echipe va marca la o cotă de 1.53. Un alt pont atrăgător este Juventus câștigă și peste 2.5 goluri la o cotă de 1.81. Ronaldo are o cotă de 1.61 pentru un gol astăzi.