Serie A: AC Milan vs Torino

Recomandarea noastră: 1

Serie A, AC Milan, Torino
AC Milan - Torino
1
1.87
X
3.35
2
4.60

O nouă etapă din Serie A se apropie de final. Meciul acre va încheia această rundă se va disputa în această seară pe stadionul San Siro din Milano. AC Milan vs Torino ne vor asigura un meci deosebit de interesant. Ultimele doueluri directe dintre cele două formații au fost foarte echilibrate. În ultimele trei meciuri am asistat la rezultate de egalitate. Mai mult, în patru din ultimele cinci meciuri directe au marcat ambele formații. Acest lucru ne demonstrează că ambele echipe joacă un fotbal deschis bazat pe ofensivă. Cele două formații sunt despărțite de doar trei pucnte în clasament astfel că acest meci este deschis oricărui rezultat. Cel mai bun bonus pariuri în găsești doar pe Beturi.ro

Derby-ul zilei AC Milan vs Torino

AC Milan pornește din postura de favorită la cele trei puncte în acest meci. Diavolul milanez ocupă pozția a patra a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 25 de puncte. În ultimele trei etape au arătat o formă diferită de la meci la meci. În aceste etape au obținut o remiză, o victorie și au suferit o înfrângere. Pe teren propriu cei de la AC Milan evoluează foarte bine. Din 7 meciuri au obținut cinci victorii ceea ce este foarte bine. Pentru echipa lui Genarro Gatuso. Bonus parirui poți obține oriunde dar cel mai bun este pe Beturi.ro.

Torino pornește cu șansa a doua în acest meci dar oricând ei pot obține chiar o victorie. Oaspeții partidei de astăzi ocupă poziția a șaptea a clasamentului după ce au reușit să obțină 21 de puncte. La fel ca la cei de la AC Milan, forma lor diferă de la meci la meci. În deplasare cei de la Torino evoluează foarte bine și nu au suferit nici o înfrângere departe de proprii suporteri. Într-un clasament al jocurilor din deplasare ei ocupă poziția a patra. Cel mai bun marcator al torinezilor este Beloti cu 5 reușite în acest sezon.

Întâlnirea dintre AC Milan vs Torino se anunță a fi una deosebit de interesantă. Ambele echipe speră să obțină cele trei puncte. Vom paria pe faptul că ambele echipe vor reuși să înscrie. Acest pariu ne va aduce o cotă de 1.80. Un alt pariu în care echipa noastră are încredere este cel conform căruia se vor marca peste 2,5 goluri. La ce forță ofensivă au ambele echipe noi credem că și acest pariu are mari șanse de a fi câștigător. Ține cont de sfaturile noastre și o să câștigi.