Serie A: AC Milan vs AS Roma

Recomandarea noastră: x

AC Milan - AS Roma
1
2,45
X
3,30
2
2,90

Zi de Derby în Serie A. AC Milan vs S AS Roma ne asigură spectacolul din Italia. Acest meci va deschide runda cu numărul trei. În primele două etape ale acestui campionat am văzut meciuri de o calitate foarte mare, astfel că și astăzi sperăm să vedem un asemenea meci. În ultimele trei meciuri directe dintre cele două formații s-a întamplat rezultate foarte interesante. De fiecare dată în aceste partide s-a pus echipa oaspete a acelui joc. Astăzi pe San Siro ne așteaptă o partidă de zile mari. Cele mai bune predicții fotbal le găsești doar pe site-ul Beturi.ro.

Tactică în AC Milan vs AS Roma

AC Milan nu are un început de sezon așa cum își dorea. Primul meci al sezonului a fost amânat. În a doua rundă din Serie A, Milan a avut un meci foarte dificil contra celor de la Napoli. Diavolii au pierdut în fața napoletanilor cu scorul de 3-2 la capătul unui meci foarte spectaculos. Pentu Milan a marcat Bonaventura și Suso. Trebuie să notăm evoluția foarte bună a lui Gonzalo Higuain în acel meci. Gennaro Gatusso trebuie să își motiveze foarte bine jucătorii pentru meciul de astăzi. Pentru Milan ar fi foarte dificil dacă ar începe cu două înfrângeri în primele două etape disputate.

AS Roma a început destul de bine sezonul. Romanii au obținut patru puncte după primele două etape disputate. În prima etapă ei au învins pe Torino cu scorul de 1-0 în depalsare. În a doua etapă a urmat și primul pas greșit pentru oaspeții partidei de astăzi. Ei au remizat pe Stadio Olompico cu scorul de 3-3 în fața celor de la Atalanta. Singurul absent al Romei pentru acest meci este Florenzi. Totuși Roma are un lot foarte puternic și nu va simți lipsa lui Florenzi. Roma poate profita de forma destul de slaba a Milanului și sa obțină un rezultat pozitiv.

La partida dintre AC Milan vs AS Roma ne așteptăm la un joc foarte interesant în care ambii tehnicieni vor aborda tactici ofensive. Un rezultat de egalitate ne va aduce o cotă de 3.30. Cota de 1.70 vine pentru pontul conform caruia ambele formații vor reuși să marcheze. Câștigă alături de noi cu predicții fotbal.