Serie A: AC Milan vs Juventus

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
AC Milan - Juventus
1
4.90
X
3.65
2
1.75

Serie A nu avea cum să ne lipsească de pe biletul sfârșitului de săptămână. Din Italia avem astăzi programat un derby pe care nu avem voie să îl ratăm. Pe San Siro AC Milan vs Juventus ne vor oferi un spectacol de zile mari. Ambele formații așteaptă de mult timp acest meci deoarece o victorie în fața unei rivale este foarte importantă. Chiar dacă Juventus este favorită la victorie, acesta este genul de meci în care se poate înregistra orice rezultat în favoarea oricărei dintre echipe. Cele mai avantajoase pariuri sportive le găsești în fiecare zi doar pe site-ul Beturi.ro.

Meci tactic între AC Milan vs Juventus

AC Milan pornește cu  doua șansă în acest joc. Diavolii chiar dacă nu par a avea un sezon foarte bun, ei ocupă pozția a patra în Serie A după ce au acumulat 21 de puncte. Privind jocul și rezultatele lor de până acum în acest sezon credem că nu se vor putea implica în lupta pentru primele trei poziții. În Serie A elevii lui Gattuso vin după trei victorii în ultimele trei etape. Toate aceste victorii au fost realizate la un singur gol diferență. La mijlocul acestei săptămâni cei de la Inter au remizat contra celor de la Betis în grupele UEFA Europa League. Pentru astăzi din tabăra gazdelor vor lipsi Biglia, Caldara, Musacchio și Strinic. Doar cu pariuri sportive poți obține un profit consistent cu ajutorul nostru.

Juventus pornește din postura de mare favorită, așa cum o face în aproape fiecare meci din Serie A. Bătrâna Doamnă ocupă prima poziție a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 31 de puncte. Punctul lor forte este defensiva deoarece au reușit să acumuleze doar 8 goluri în cele 11 etape disputate. Cristiano Ronaldo și compania își doresc un succes astăzi pentru a face uitat eșecul de la mijlocul săptămânii contra celor de la Manchester United din UEFA Champions League. Emre Can este singurul absent al oaspeților pentru jocul din această seară.

Partida dintre AC Mialn vs Juventus vine să ne aducă un câștig important. La finalul celor 90 de minute vim miza pe o victorie a torinezilor care au o cotă de 1,75. La o cotă de 2,70 mizăm și pe faptul că Roanldo va reuși să marcheze. Am ales acest pronostic deoarece portughezul este în creștere de formă de la meci la meci. Ne așteptăm să se marcheze peste 2,5 goluri pont pentru care beneficie de o cotă de 1,68. Pariază în fiecare zi alături de noi și o să câștigi pe termen lung.