Serie A: Udinese vs Inter

Meciurile din Serie A nu avea cum să lipsească de pe biletul zilei propus de Beturi.ro. Unul dintre cele mai interesante meciuri din Italia este cel dintre Udinese vs Inter. Cele două adversare de astăzi se află pe poziții total opuse ale clasamentului. Udinese vs Inter ne vor oferi un duel foarte ineteresant în care ambele echipe vorlupta pentru a câștiga acest meci. Udinese se află în lupta pentru evitarea retrogradării în timp ce Inter se luptă pentru poziția a treia a clasamentului. În meciul tur s-a impus Inter la capătului unul meci foarte echilibrat cu scorul de 1-0. Cele mai bune ponturi pariuri fotbal sunt pe Beturi.ro

Lupta pentru puncte în Udinese vs Inter

Udinese se află pe ultimul loc ce asigură prezența și în viitorul sezon din Serie A. Gazdele partidei de astăzi sunt pe poziția a 17-a a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 33 de pucte. Ei au un avans de 4 puncte față deprima poziție retrogradabilă. Forma de moment a celor de la Udinese nu le dă mari speranțe pentru un succes astăzi. În ultimele patru etape disputate ei au înregistrat un singur rezultat de egalitate.  Totuși pe teren propriu au patru victorii și un egal în ultimele 5 meciuri disputate în fața propriilor fani. Cele mai bune ponturi pariuri fotbal sunt pe Beturi.ro.

Inter pornește din postura de favorită în meciul din această seară. Nerra-zurri vin după un meci destul de bun făcut în fața celor de la Juventus, chiar dacă s-a încheiat la egalitate. Cu 62 de puncte cei de la Inter sunt pe poziția a 3-a a clasamentului. Dacă vor obține un succes astăzi ei pot fi siguri de acest loc și la finalul sezonului.  Oaspeții nu vor aea jucători absenți foarte importanți astefl că vor putea alinia cel mai bun prim 11 și au șanse mari de victorie.

Udinese vs Inter este un meci ce se anunță foarte interesant. Ambele echipeau nevoie de cele trei puncte puse în joc pentru îndeplinirea obiectivului. Noi, vom merge pe un succes al celor de la Inter. Acest pariu ne va aduce o cotă de 1.68 care în opinia noastră are șanse foarte mari de a fi câștigătoare. Putem miza și pefaptul căvor fi peste 2,5 goluri. Acest pont ne va aduce o cotă de 1.80. Pariază în fiecare zi alături de echipa noastră și pe termen lung o să realizezi profit.