Serie A: Torino vs AC Milan

Încheiem săptămâna cu un derby din Serie A. Este un meci de totul sau nimic pentru ambele echipe. Torino vs AC Milan este un meci ca o finală pentru locurile de UEFA Champions League pentru ambele formaţii. Despărţite de doar 3 puncte ambele formaţii pot spera la prinderea unui loc între primele 4 dacă vor reuşi să câştige partida din această seară. Meciul tur dintre cele două formaţii s-a încheiat 0-0. Mai mult, ultimele patru dueluri directe dintre cele două adversare de astăzi s-au încheiat la egalitate. Un egal astăzi nu prea ajută niciuna dintre cele două adversare. Cele mai bune ponturi pariuri fotbal sunt pe Beturi.ro.

Meci decisiv între Torino vs AC Milan

Torino este o echipă ce pierde foarte greu. În plus se află într-o formă destul de bună iar faptul că va evolua în faţa propriilor fani poate fi un alt avantaj. Înaintea acestui meci, gazdele partidei de atsăzi ocupă poziţia a 7-a a clasamentului după ce au reuşit să acumuleze 53 de puncte. Ei se află la 5 puncte de locurile de UEFA Champions League. Trei rezultate de egalitate şi două victorii sunt rezultatele înregistrate de Toro în ultimele 5 runde. Torino este echipe ce a înregistrat cele mai multe rezultate de egalitate în acest sezon, 14.  Pariază şi câştigă cu ponturi pariuri fotbal de pe Beturi.ro.

AC Milan are mare de nevoie de cele trei puncte în acest meci. Diavolii sunt pe poziţia a 5-a a clasamentului cu 56 de puncte acumulate. Dacă vor câştiga astăzi vor trece cu doar un punct peste AS Roma. În ultimele 5 runde din Serie A, oaspeţii partidei de astăzi nu au arătat o formă deloc bună. În această perioadă ei au reuşit să obţină un singur succes, ceea ce este prea puţin pentru o echipă cu pretenţii. Torino vs AC Milan se anunţă a fi un meci cu o miză foarte mare pentru ambele formaţii. Vom merge pe echilibru şi vom miza pe faptul că la pauză sau la final se va înregistra un rezultat de egalitate. Acest pont ne va aduce o cotă de 1.60. Ţinând cont că miza partidei este una foarte mare putem miza şi pe numărul de cartonaşe galbene, deoarece cu siguranţă va fi un meci dur. Peste 4,5 catonaşe galbene la o cotă de 1.80 pare a fi un pariu cu mari şanse de câştig. Pariază şi câştigă în fiecare zi alături de noi.