Serie A: Sampdoria vs AC Milan

Lupta în Serie A este una din ce în ce mai interesantă. Astăzi începând de la ora 21:30 avem programată o partidă extrem de interesantă între Sampdoria vs AC Milan. În acest moment cele două formații sunt despărțite de o diferență destul de mare dar acest lucru nu înseamnă că nu vom aveam spectacol. AC Milan se descurcă bine în ultima perioadă în fața celor de la Sampdoria. Milanezii au câștigat ultimele 3 meciuri directe astfel că și în această seară vor porni ca favoriți. Pariază în fiecare zi pe cele mai bune ponturi pariuri fotbal și o să câștigi alături de noi.

Derby în Italia: Sampdoria vs AC Milan

Sampdoria este o echipă ce nu va avea probleme în acest final de sezon. Doria ocupă poziția a 9-a a clasamentului. Până în acest moment gazdele partidei de astăzi au reușit să acumuleze 42 de puncte. În ultima perioadă sunt într-o formă foarte bună. În ultimele trei etape din Serie A au înregistrat 3 victorii. Acest lucru ne arată ca sunt într-o formă bună astfel că jocul de astăzi va fi spectaculos. În fața propriilor suporteri gazdele partidei de astăzi joacă foarte bine. Pentru partida din acestă seară cei de la Sampdoria nu se vor putea baza pe Caprari și Ekdal. Chiar dacă sunt jucători importanți nu credem ca vor afecta jocul. Ponturi pariuri fotbal câștigătoare sunt doar pe Beturi.ro.

AC Milan pornește din postura de favorită în jocul acesta. Mizăm pe dorința de revanșă a diavolilor după ce în ultima etapă au pierdut în Derby della Madonnina în fața celor de la Inter cu scorul de 3-2.  Rosso-nerri ocupă poziția a 4-a a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze 51 de puncte până în acest moment. Obiectivul elevilor luo Gatusso este ocuparea unui loc dintre primele 4 poziții la finalul sezonului. Astăzi se anunță un meci foarte dificil pentru cei de la AC Milan. Bonaventura este singurul jucător indisponibil pentru AC Milan în această seară.

Sampdoria vs AC Milan este cel mai important joc al zilei din Serie A. Victoria celor de la AC Milan la o cotă de 2.45 ne va aduce profit. Ținând cont că este un meci foarte echilibrat nu va sfătuim să mizați o sumă foarte mare. Vom paria pe numărul de cornere. Peste 9,5 cornere ne va aduce o cotă de 1.80. Avem foarte mare încredere în acest pont. Pariază în fiecare zi pe cele mai bune ponturi pariuri fotbal oferite de noi.