Serie A: Roma vs Napoli

Etapa cu numărul 29 din Serie A este una ce ne promite foarte mult spectacol. Este o zi în care avem programate două derby-uri foarte importante. Unul dintre aceste dueluri este partida dintre AS Roma vs Napoli. Acest joc este unul foarte important pentru cei de la AS Roma care speră la un loc între primele 4. Ne așteptăm la un meci foarte spectaculos deoarece în 4 din ultimele 5 partide directe au marcat ambele formații. Diferența de puncte dintre cele două formații este una destul de mare dar jocul din această seară este deschis oricărui rezultat. Cele mai bune ponturi pariuri fotbal sunt pe Beturi.ro.

Derby între AS Roma vs Napoli

AS Roma trebuie să se impună pentru a rămâne în cursa pentru un loc de UEFA Champions League. Romanii ocupă poziția a 5-a a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze până în acest moment 47 de puncte. Distanța față de AC Milan care este pe 4 este de patru puncte. Pentru meciul de astăzi, gazdele nu se vor putea baza pe Blanda, El Sharawy și Florenzi. În fiecare zi alături de noi poți să câștigi cu ponturi pariuri fotbal.

Napoli pornește ca favorită în partida din această seară în opinia noastră dar și după cotele oferite de casele de pariuri. Napoletanii sunt pe poziția a doua a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze până acum 60 se puncte. Putem spune ca de locul 2 sunt siguri deoarece distanța față de poziția a treia este de 7 puncte. Defensiva este atuul celor de la Napoli deoarece au primit doar 23 de goluri. Pentru meciul de astăzi Carlo Ancelotti nu se va putea baza pe Chiricheș, Zielinski și Albiol.

AS Roma vs Napoli se anunță a fi un meci foarte interesant. Sperăm să fie un meci de pe urma căruia să câștigăm la pariuri. Vom paria că la pauză sau la final cei de la Napoli vor conduce. Acest pariu ne va aduce o cotă de 1.70. Ambele formații au ofensive foarte puternice astfel că vom paria pe numărul de cornere. Peste 9,5 cornere la o cotă de 1.80 este un pariu ce nu trebuie ratat. Casele de pariuri ne oferă o cotă foarte bună pentru GG. Astfel la o cota de 1.80 vom paria pe faptul că ambele echipe vor reuși să marcheze. Pariază cu noi.