Serie A: Napoli vs Lazio

Prima etapă a anului din Serie A ne aduce o serie de meciuri foarte interesante. Unul dintre ele este duelul dintre Napoli vs Lazio. Acest meci se dispută în cadrul rundei cu numărul 20. Ne aşteptăm la un meci deschis în care ambele echipe vor încerca să înscrie. În ultimele 4 meciuri directe dintre cele două formaţii s-au marcat peste 2,5 goluri, iar în 4 din ultimele 5 jocuri au reuşit să marcheze ambele formaţii. Cele două adversare de astăzi a obiective diferite pentru acest sezon dar ambele au mare nevoie de puncte. Meciuri de fotbal azi sunt foarte multe dar pe Beturi.ro le găseşti pe cele mai interesante.

Derby-ul etapei Napoli vs Lazio

Napoli porneşte favorită în acest joc. Faptul că evoluează pe eren propriu poate fi un avantaj decisiv în economia partidei. Napoli ocupă în acest moment poziţia a doua a clasamentului cu 44 de puncte. Cu un succes astăzi pot profita de remiza celor de la Inter contra celor de la Sassuolo şi se pot distanţa pe locul secund. Obiectivul napoletanilor este poziţia a doua în condiţiile în care nu se pot lupta pentru titlu cu Juventus. În singurul meci din acest an, gazdele partidei de astăzi au trecut de Sassuolo în Cupa Italiei cu scorul de 2-0. Napoli nu se va putea baza pe Insigne, Chiricheş, Hamsik şi Koulibaly. Noi vă oferim în fiecare zi cele mai bune meciuri de fotbal azi.

Lazio se poate mulţumi şi cu un rezultat de egalitate în această seară. Oaspeţii partidei de astăzi se află în luptă pentru poziţiile de UEFA Champions League cu marea rivală AS Roma.  Cu 32 de puncte acumulate cei de la Lazio ocupă poziţia a 5-a a clasamentului. Primul meci al anului a fost unul destul de uşor pentru cei de la Lazio deoarece au trecut uşor de Novara cu scorul de 4-1 în Cupa Italiei.

Napoli vs Lazio ne va aduce multe pronosticuri câştigătoare. Vom paria pe o victorie a celor de la Napoli în cele 90 de minute. Acest pont vone cu o cotă care este foarte avantajoasă de 2.00. Aşa cum am văzut că în ultimele meciuri directe au marcat ambele echipe, acest lucru se poate întâmpla şi astăzi. Un GG ne va aduce o cotă de 1.80. În opinia noastră nu ar trebui ratate aceste pronosticuri de pe biletul zilei la pariuri. Pariază zi de zi alături de noi şi o să realizezi profit.